Dumitru Dragomir a dat verdictul! Care sunt cei mai buni jucători din Superliga. Fostul șef LPF a spus clar

Dumitru Dragomir a dat verdictul. Fostul șef LPF a spus clar care sunt cei mai buni jucători din Superliga, după 18 etape.

Omul de afaceri a dezvăluit și ce crede despre cota de piață a fiecărui fotbalist din topul alcătuit de el. Primul loc este ocupat de un jucător al lui Gigi Becali.

Dumitru Dragomir a spus care sunt cei mai buni jucători din Superliga

Dumitru Dragomir a alcătuit topul celor mai buni fotbaliști din România. Cel mai bun jucător din Superliga în opinia fostului președinte LPF este Florinel Coman (25 ani), care ar trebui să valoreze aproximativ 10 milioane de euro. Jucătorul lui Gigi Becali a marcat 7 goluri și a dat 7 pase decisive în acest sezon, în care a jucat în 20 de meciuri.

Potrivit Transfermarkt, 4 milioane de euro este cota de piață a lui Coman.

Locul doi este ocupat de Darius Olaru (25 ani), colegul de la FCSb al lui Coman. Acesta ar trebui să valoreze în jur de 5-6 milioane de euro. Mijlocașul a dat 7 goluri, 3 pase decisive și a evoluat în 24 de meciuri. Cota lui Olaru, potrivit Transfermarkt, este de 5,3 milioane de euro.

Ultima treaptă a podiumului este ocupată de Mihai Căpățînă (27 de ani), mijlocașul celor de la CSU Craiova.

”O să zâmbească multă lume când spun acum Căpățînă de la Universitatea Craiova pe locul 3. Cam 3-4 milioane de euro”, a mai spus Dragomir, potrivit Fanatik.

Fotbalistul oltenilor ar trebui să valoreze 3, 4 milioane de euro. Căpățînă a marcat un gol în acest sezon în care a jucat în 14 partide. Cota sa de piață, potrivit Transfermarkt, este de 600.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed