Dumitru Dragomir a dat marea lovitură! A pus mâna pe o sumă uriaşă de bani: Toată lumea a rămas mască / Video

Dumitru Dragomir a dat marea lovitură! Fostul şef al LPFa pus mâna pe o sumă uriaşă de bani. Toată lumea a rămas mască atunci când a văzut imaginile. Dragomir şi-a vândut unul dintre restaurante.

Dumitru Dragomir s-a retras dintr-una dintre cele mai importante afaceri pe care le avea. A vândut unul dintre restaurantele pe care le avea în proprietate.

Dumitru Dragomir a dat marea lovitură!

Dumitru Dragomir a vândut Taverna Racilor din Capitală. Vânzarea restaurantului a fost cu mare fast. Fostul şef al LPF a fost cinstit de către noul proprietar. Imaginile au apărut pe reţelele de socializare. Mitică Dragomir l-a lăudat pe noul proprietar. A fost încântat de noii bucătari şi delicatesele de la restaurant. „Bă nene, ţi-am dat o unitate, cea mai frumoasă din ţara asta. Ai bucătari buni”, a spus Dragomir.

Şi noul proprietar al locaţiei, Paul Nicolae, a fost încântat de afacerea pe care a făcut-o. Chiar i-a mulţumit lui Dragomir pentru că i-a vândut restaurantul. „Multumesc Domnului Mitică Dragomir că a acceptat să imi vândă mie această locatie minuntă, ce poartĂ IN spate o istorie nebună! In acest local venea Regela Carol la serate de cabarect, locatia se numea in vremea aceea Maxim Zig Zag ❤️”, a scris noul proprietar al restaurantului pe o reţea de socializare.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Clipe de panică în Qatar. Incendiu lângă Fan Zone-ul din Lusail. Video

Momente de panică lângă Fan Zone-ul din Lusail. Un...

Australia a câștigat primele puncte la Cupa Mondială după ce a învins Tunisia. Acum visează la optimi

Australia a câștigat, scor 1-0, cu Tunisia, în etapa a...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed