Dumitru Dragomir a dat lovitura! A încasat două milioane de euro pe loc. Dezvăluirile care îl vor uimi pe Gigi Becali

Dumitru Dragomir a dat lovitura! A încasat două milioane de euro pe loc. Dezvăluirile care îl vor uimi pe Gigi Becali. Fostul şef al LPF face senzaţie pe piaţa imobiliară din România. Ultimele dezvăluiri sunt absolut incredibile.

Dumitru Dragomir a dat un adevărat tun financiar. Tocmai a vândut un apartament în schimbul a 2.000.000 de euro.

Dumitru Dragomir a dat lovitura!

Dumitru Dragomir vine cu amănunte absolut uluitoare despre afacerile pe care le derulează. S-a implicat puternic în industria imobiliară în ultimii ani, iar acum deține un complex de apartamente de lux în nordul Bucureștiului.

Apartamentele construite de Dragomir au o suprafață de 1.400 de metri pătrați utili. Acestea au un etaj cu piscină și terasă, dar și un loc special amenajat pentru palmieri.

Una dintre dorințele fostului șef al LPF este ca cineva să facă o comisie cu alți 10 dezvoltatori imobiliari pentru a vedea diferența dintre construcțiile sale și ale celorlalți dezvoltatori. „Aș vrea să facă cineva o comisie să se ducă la 10 dezvoltatori și să vină la mine să facă o comparație, să vadă cum lucrează familia Dragomir”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Apartamentele sale sunt mult mai ieftine decât cele din Dubai. Acolo, a văzut astfel de locuințe în valoare de 37 de milioane de euro. I-a vândut apartamentul lui Pescobar pentru doar doua milioane de euro.

„Mai rău ca ăla al meu, în Dubai, eu am fost și am văzut 37 de milioane de dolari. L-am dat cu 2, totuși, este România. Peste doi ani, Pescobar ia pe apartament cel puțin patru milioane. Stai că mai bagă și el… Va lua patru, cinci milioane”, a mai spus Mitică Dragomir.

Dragomir spune că cea mai ieftină chirie este de 1000 de euro, pentru un apartament cu 2 camere. „E un cartier în care apartamentul cu două camere se închiriază cu 1.000 de euro, cu trei camere între 1.200 și 1.500 de euro. De ce? Pentru că sunt atâtea birouri de jur-împrejur, mii de birouri, înțelegi? Când am plecat, a venit o doamnă cu un tânăr să vadă unul mare, unul mare cu piscină, la etajul 9.

I-am zis fiului că nu-l mai dăm cu un milion și vine doamna și întreba ce preț are. I-am zis că ăla mai mic cu un milion și jumătate. Mi-a zis să îi mai las 200.000 și mi-l ia. Eu l-am antamat altcuiva pentru un milion, înțelegi? Pe mine m-a costat 500-600.000 să îl fac. Dacă eu îi puneam coloanele lui Pescobar… Piscina pe care am pus-o eu, a dat-o jos. Eu am pus piscină de la cineva din Bistrița. E vestit în Europa.

El a zis că face ultimul răcnet din lume. Face piscină care se deschide singură, se închide singură… Oricum, e totul făcut, încălzire în pardoseală, luminile, scările…”, a mai spus fostul șef al LPF.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed