Drama uriașă a vedetei lui Dan Șucu! Dezvăluiri dureroase ale jucătorului. Totul a devenit public

Drama uriașă a vedetei lui Dan Șucu! Dezvăluiri dureroase ale jucătorului. Totul a devenit public. Acesta s-a decis să vorbească după accidentarea gravă pe care a suferit-o la finalul anului trecut.

Claudiu Petrila a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut. Mijlocașul s-a accidentat cu CSU Craiova și a revenit pe teren la partida cu FC Hermannstadt.

Drama uriașă a vedetei lui Dan Șucu

Claudiu Petrila s-a accidentat pe 29 octombrie 2023. Verdictul medicilor a fost unul dur. Ruptură musculară, și un tendon afectat. Au urmat momente grele pentru fotbalistul care spera că va reveni pe teren după o lună și jumătate.

„Nu mă gândeam că așa de repede voi fi un jucător important. Am zis că voi veni aici, voi munci și va depinde de mine. Din fericire am venit cu bucurie și dorința a de demonstra și mi-a ieșit. În prima fază mi s-a spus că trebuia să stau în jur de o lună și jumătate.

Mi-au spus că nu e de operație, dar nici nu pot să merg în Serbia la Marijana pentru că era un tendon și ea este doar pentru mușchi. Am sperat că o să revin într-o lună și jumătate, dar a continuat tot și am vrut să stau până sunt sigur că nu mă rup din nou în zona aia”, a declarat Petrila, pentru fanatik.ro.

Fostul fotbalist al celor de la CFR Cluj spune că s-a gândit în toată această perioadă doar la faptul dacă ar putea prinde primul 11 după această perioadă.

„Este normal să te gândești (n.r. că poți pierde postul de titular), mai ales că știam că vin după o pauză de trei luni.

În mintea mea undeva în spate aveam și gândul ăsta, dar într-un fel m-a motivat mai tare să îmi revin și să muncesc mai mult. Știam că m-au cumpărat cu bani mulți și știam că trebuie să vin aici, să dau totul și să le întorc favorul.”, a mai declarat Petrila.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed