Drama uriaşă a unei femei celebre! A trecut printr-un adevărat coşmar. I-a cerut să slăbească pentru a avea o relaţie cu el / Foto

Drama uriaşă a unei femei celebre! A trecut printr-un adevărat coşmar. I-a cerut să slăbească pentru a avea o relaţie cu el. Ies la iveală amănunte absolut şocante din interior despre relaţie.

Momente grele pentru fiica unui fost mare fotbalist. Femeia celebră a trecut printr-un adevărat coşmar.

Drama uriaşă a unei femei celebre!

A ajuns să cadă în depresie din cauza pierderii în doar câteva luni a patru locuri de muncă. Problemele l-au făcut să cadă în patima alcoolului și în cea a pariurilor. Salvarea lor a venit din decizia soției lui Mitchell de a-și deschide un cont pe o platformă cu conținut pentru adulți. De acolo, au venit banii care i-au redresat financiar.

Odată cu banii și faima din mediul online, au venit și jignirile pentru Alex Le Tissier. Cele mai dese sunt cele legate de greutatea sa. Mesajul unui fotbalist din Premier League a şocat-o.

Tânăra susține că un jucător celebru, fără să-i dea numele, i-a scris un mesaj pe rețelele sociale. I-a spus că dacă ar slăbi ar putea avea o relaţie cu ea. ”Am fost absolut nervoasă! Cum îndrăznești? Parcă mi-ar fi făcut mie o favoare. Nu cred! Primesc atât de multe mesaje urâte din partea oamenilor care mă judecă și să vină un băiat care se consideră privilegiat să-mi spuă asta… Dar asta arată cât de tristă e lumea în care trăim”, a spus Alex Le Tissier, potrivit Daily Star.

În ciuda neplăcerilor, Alex Le Tissier a dezvăluit că de când a luat kilograme în plus face și bani mai mulți. ”Nu exagerez dacă spun că Alex mi-a salvat viața. Cred că aș fi mort acum dacă ea nu și-ar fi deschis acel cont. Mi-a luat presiunea de pe umeri, că nu trebuie să fiu undeva la 9 în fiecare dimineață și că mă pot recupera în ritmul meu.

Nu eram capabil să muncesc și făceam un fel de antrenament online de fotbal care mă ajuta pentru că eram afară și lucram cu copiii și mă bucuram, însă nu făceam suficienți bani ca să îmi hrănesc familia și să plătesc chiria.

Am pierdut patru slujbe și nu era din cauză că nu eram capabil să le fac, dar nu puteam funcționa. Foloseam jocurile de noroc ca un fel de eliberare în același mod în care nu eram alcoolic, însă mă îmbătam în fiecare weekend acasă în timpul perioadei de izolare pentru că voiam să îmi ies din propriul cap. Nu eram deloc bine”, a declarat Le Tissier jr pentru aceeași sursă.

Mitchell Le Tissier și Keeleigh Le Tissier sunt cei doi copii ai celebrului fotbalist din Premier League, Matt Le Tissier (55 de ani). Acesta a jucat aproape toată cariera la Southampton. Este al doilea golgeter din istoria „Sfinților”, pentru care a marcat 161 de goluri în 443 de partide.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed