Drama uriaşă a Simonei Halep! Dezvăluiri emoţionante ale româncei: ‘A fost un chin, dar şi lipsă de încredere!’

Drama uriaşă a Simonei Halep! La finalul partdei cu Paula Badosa, românca a făcut o serie de dezvăluiri emoţionante. Cea mai bună jucătoare de tenis din România a dar de pământ pur şi simplu cu iberica în optimile Wimbledon 2022.

Simona Halep a câştigat cu 6-1, 6-2 şi în sferturi va juca împotriva Amandei Anisimova. Simona Halep a ajuns pentru a cincea oară în sferturile de finală la Wimbledon. Sportivei din Constanța nu i-a fost ușor să revină în top, dar acum spune că se bucură de sportul care i-a oferit atât de multe.

„Cred că munca depusă contează foarte mult. Ultimele două-trei luni au fost foarte încărcate. Sunt foarte fericită cu ce am realizat. E motivul progresului. Acum am încredere, abia aștept să merg la următorul nivel.

Înseamnă mult pentru mine că sunt în sferturile de finală aici, după tot chinul cu acidentările și cu lipsa de încredere. Dar, cum am mai spus, muncesc mult în fiecare zi pentru asta. Sunt foarte fericită de modul în care joc, e o plăcere să fiu pe teren. Acum mă bucur de tenis! Simt că sunt puternică”, a spus Halep.

Simona Halep a trecut prin clipe grele în ultimul timp. „Accidentarea şi lipsa de încredere au însemnat mult. Când vin împreună, e foarte greu. Totul a început cu accidentarea care m-a ținut departe de tenis aproape patru luni. M-am chinuit o perioadă, dar e în trecut! Acum sunt aici, acum joc bine, mă simt bine”, a mai spus Halep la conferinţa de presă de după meciul cu Paula Badosa.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari