Drama uriaşă a rivalei Simonei Halep! Vrea să se retragă din tenis. Culisele deciziei şocante pe care o ia la doar 26 de ani / Foto

Drama uriaşă a rivalei Simonei Halep! Vrea să se retragă din tenis. Culisele deciziei şocante pe care o ia la doar 26 de ani. Sportiva are mari probleme cu accidentările, care o macină de mai mult timp.

Rivala Simonei Halep trece prin clipe cumplite. A fost în topul mondial WTA, dar acum căderea este una extrem de dură.

Drama uriaşă a rivalei Simonei Halep!

Rivala Simonei Halep a ajuns pe locul 101 WTA. Paula Badosa tocmai a abandonat meciul cu Aryna Sabalenka, de la Stuttgart. A fost nevoită să se retragă în setul decisiv la scorul de 3-3.

Fosta ocupantă a locului doi în ierarhia mondială a luat această decizie radicală, după ce a acuzat o problemă medicală. Badosa a mai lipsit timp de jumătate de an din circuitul WTA, începând din luna mai a anului 2023 pentru o accidentare la spate.

Iberica nu a părut refăcută complet la începutul sezonului curent și s-a retras de la mai multe turnee. Acum, Badosa s-a accidentat din nou și a făcut mai multe declarații privind viitorul ei în lumea ”sportului alb”, conform wtatennis.

”Cred că ceea ce mă face să lupt în fiecare zi este dragostea pe care o am pentru acest sport. Întotdeauna am avut acest obiectiv. Vreau să fiu una dintre cele mai buni din lume, să câștig turnee și să înfrunt jucători mari. De aceea sunt aici.

Pentru mine, să mai joc încă trei sau patru ani ar fi uimitor. La Indian Wells, medicii mi-au spus că va fi foarte complicat să-mi continui cariera. Medicii mi-au sugerat injecții regulate de cortizon pentru a gestiona durerea.

Mi-au spus că aceasta este singura opțiune pe care mi-o pot oferi și că poate va trebui să fac asta dacă vreau să mai joc câțiva ani. Le-am spus: ‘Încă câțiva ani? Încă am 26 de ani’. Pentru mine a fost foarte greu.

Până acum, injecțiile funcționează. Durerea este mereu acolo, dar au fost momente în care nici nu m-am putut descurca”, a spus Paula Badosa, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed