Drama incredibilă a unei celebre sportive! Anunţul care i-a speriat pe toţi. A avut o cădere nervoasă / Foto

Estefania Unzu a devenit campioana Spaniei în cursa de 100 de kilometri! ”Verdeliss”, așa cum este cunoscută pe rețelele de socializare de cei 1.4 milioane de urmăritori ai săi, a condus cursa de la început până la final și a trecut linia de sosire după 7 ore, 59 de minute și 30 de secunde.

Unzu a surclasat-o pe Alba Maria, care a reușit să termine circuitul la 11 minute distanță. Pe locul trei în clasament s-a situat Eva Pareja.

Estefania Unzu a avut o cădere nervoasă!

Estefania Unzu are opt copii. Campioana Spaniei a reușit să se împartă extrem de bine între viața de familie și cea profesională.

”Ieri am avut o cădere nervoasă și nu am vrut să alerg. Am vrut să încerc să particip la ultradistanță, nu la trail (n.r.- care presupune o diferență de nivel de 1.000 de metri).

Prieteni, noi ne setăm propriile limite. Sunt în al nouălea cer, nu voi uita niciodată graba cu care a trecut de linia de sosire. Traseul extrem de dificil va rămâne în memoria mea. Mulțumesc, familie!”, a transmis atleta după cursă.

La categoria de masculin, cel care a cucerit medalia de aur a fost Roberto Bravo. A trecut linia de sosire în 6 ore, 57 de minute și 13 secunde, iar pe locul 2 a ajuns Manel Deli, la doar 10 secunde în spatele campionului. Pe locul trei în ierarhie a fost Carlos Gazapo.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed