Dorinel Munteanu nu este de acord cu naturalizarea lui Bauza: `O să rămână cu naturalizarea`

Fostul mare internațional român, Dorinel Munteanu, nu vede cu ochi bunio  posibilă naturalizare a jucătorului de la FCU Craiova, Juan Bauza.

Munteanu susține că fotbalistul din Argentina nu a demonstrat încă nimic în Superligă și ca are nevoie de mai mult timp să demonstreze că merita să poarte tricoul echipe naționale.

Dorinel Munteanu este dezamăgit de Mario Camora

Întrebat despre o posibilă naturalizare al lui Juan Bauza și despre un jucător care este deja naturalizat, Mario Camora, Munteanu s-a arătat dezamăgit de aceste două variante.

”Serios? Așa repede să-l naturalizăm pe Juan Bauza? După două-trei meciuri să ajungă deja la echipa națională a României? Să nu ne aruncăm! O să rămână cu naturalizarea. Bauza trebuie să confirme pe o perioadă mai lungă de timp.

Camora a fost și este un jucător foarte important la CFR Cluj, dar la echipa națională a făcut câteva greșeli”, a spus Dorinel Munteanu pentru Prosport.

Mihai Stoichiță este cel care l-a remarcat pe Juan Bauza, dar s-a ferit să ofere prea multe detalii despre o posibilă convocare la naționala României. Oficialul FRF dă de înțeles că și Andrea Compagno ar putea fi o variantă.

„Eu îl urmăresc de mult timp pe acest băiat, Bauza, de cât era la Csikzereda. A fost accidentat o lungă vreme acolo. Acum, la Craiova, a explodat. Probabil a găsit mediul propice de a-și expune jocul, calitățile. Ar trebui să-l întrebați pe Edi (n.r. dacă îl vrea la națională). Mie îmi place. Și Compagno îmi place”, a spus Mihai Stoichiță, la Pro Arena.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari