Dorinel Munteanu îi dă afară pe toţi! Nebunie la Oțelul Galați după ratarea obiectivelor. 7 jucători pleacă de la echipă

Oțelul Galați și-a luat adio de la șapte jucători! Dorinel Munteanu s-a ținut de promisiunea făcută la finalul ultimului meci al acestei stagiuni și a dat startul curățeniei în vestiar. Decizia antrenorului a venit la scurt timp după ce gruparea a ratat calificarea în cupele europene.

Așadar, cei care au părăsit Oțelul Galați sunt Relu Stoian, portar, Dragan Lovric, Costin Ghiocel, Dan Panait, Claudio Mocanu, fundași, Vasile Jardan, mijlocaș, și George Cîrjan, atacant.

Nebunie la Oțelul Galați după ratarea obiectivelor!

Gruparea din Galați a avut parte de eșecuri pe bandă rulată la finalul stagiunii recent încheiate. Deși au existat șanse reale, formația a ratat nesperat calificarea în cupele europene. Elevii lui Dorinel Munteanu a pierdut finala la loviturile de departajare, în fața celor de la Corvinul Hunedoara, grupare ce activează în eșalonul secund.

Patru zile mai târziu, Oțelul a repetat experiența, înregistrând eșec în fața celor de la Universitatea Cluj, în semifinala barajului de calificare în preliminariile Conference League.

”Este clar că unora li se termină contractul. La alții trebuie să renunțăm. Pentru că nu au dat randamentul așteptat. Cu unii o să continuăm. Să nu vă gândiți că voi avea buget de 10-15 milioane de euro.

Eu sper să am buget puțin mai mare decât anul acesta. Dar bugetul să-l consolidăm încât să primim banii la timp. Chiar dacă sunt necăjit că am pierdut două posibilități de a merge în Europa. Trebuie să mă bucur pentru băieți și pentru suporteri, care cred că-și vor aminti de sezonul acesta!”, a spus Dorinel Munteanu.

Prin urmare, Dorinel Munteanu promite o campanie de transferuri eficientă, menită să schimbe traiectoria grupării în sezonul viitor. Lotul gălățean se va reuni pe data de 5 iunie, urmând să plece, la scurt timp, în cantonament.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed