Dorinel Munteanu, avertisment dur pentru FCSB. Ce s-ar putea întâmpla cu echipa lui Gigi Becali

FCSB are mari probleme. Echipa condusă de Nicolae Dică riscă să rateze play-off-ul dacă nu-și revine rapid.

FCSB a pierdut, duminică, meciul cu CSU Craiova, iar pauza competițională pentru meciurile echipei naționale o găsește pe locul 14 în clasament.

Gigi Becali a a intervenit deja și i-a transmis lui Dică să se concentreze doar pe campionat și nu pe Conference League.

Dorinel Munteanu susține că, în cazul în care echipa nu va aduna puncte ar putea avea soarta celor de la Dinamo.

„Este clar că există riscul pentru FCSB să ajungă precum Dinamo. Nu să retrogradeze, ci să nu prindă play-off-ul. Așa a fost și la Dinamo, întâi au ratat play-off-ul, apoi au apărut problemele mai mari. Lotul FCSB-ului este atât de puternic încât n-ar trebui să aibă probleme, dar uite că sunt”, a declarat Dorinel Munteanu la Pro Arena.

Ce au spus Nicolae Dică și Gigi Becali după ultima înfrângere

Nicolae Dică este optimist și speră să redreseze echipa în cel mai scurt timp.

„Parcă sunt în zodiac ghinionului. Locul din clasament este rușinos. E inadmisibil ca în 9 etape să câștigi doar un joc. Și dacă nu aveau antrenor tot trebuiau să câștige. Trebuie să îmbunătățim jocul rapid. Mereu antrenorul este vinovat, dar eu am făcut tot ce am putu”, a declarat Dică după meciul cu oltenii.

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru antrenor. L-a anunțat ce trebuie să facă în următoarea perioadă.

„La mine e vorba despre bani. Dacă am bani să merg mai departe cu activitatea, le mulțumesc tuturor! Eu la ora asta am bani, nu am nicio problemă.

Ne axăm doar pe campionat acum. Gata, tată! Avem nevoie să intrăm în play-off acum. Dacă intrăm la 10 puncte de primul loc, 5 înjumătățite, avem șanse la campionat. 100% vom folosi rezerve în Conference League”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari