Doliu în sport. Unul dintre cei mai cunoscuți culturiști a murit la doar 46 de ani. Soția sa a făcut tristul anunț

Doliu în sport. Cunoscutul culturist și influencer, poreclit „Monstrul” a încetat din viață. Marco Cesar Aguiar Luis avea doar 46 de ani.

Tristul anunț a fost făcut de către soția sa te rețelele de socializare. Imediat fanii au postat zeci de mesaje pentru familia îndurerată.

„Monstrul” a murit la 46 de ani

Soția lui Marco Cesar Aguiar Luis a postat un anunț pe pagina de Facebook în care a anunțat că sportivul a încetat din viață. Deocamdată cauza morții nu a fost făcută publică. Culturistul a murit în Germania.

 „Da, pot confirma că Marco a murit în Köln, Germania. Era în «paradisul» său, făcând ceea ce îi plăcea. Deoarece Marco a murit într-o țară străină, va trebui să îi aduc trupul înapoi în Portugalia, ceea ce ar putea dura câteva zile.
Vă mulțumesc anticipat pentru tot sprijinul pe care l-am primit, ați fost neobosiți. Cer înțelegerea tuturor în aceste momente dificile și vă rog să mă respectați”, a fost mesajul scris de soția lui Marco.

Culturistul avea o mulțime de fani fiind și influencer. Aceștia îi urmăreau fiecare antrenament pe care îl posta.

Marco a povestit în trecut că s-a născut cu probleme fizice, dar acest lucru nu l-a împiedicat să devină unul dintre cei mai renumiți culturiști.

„M-am născut cu probleme fizice care m-au făcut să nu pot face spor. Mi-am dat seama că pasiunea mea era dezvoltarea musculaturii și, cu ajutorul tatălui meu, am făcut greutăți de ciment. Am început să mă antrenez acasă. Nu m-am antrenat niciodată în săli de sport comerciale. Am fost natural până la 32 de ani pentru că nici măcar nu știam ce este chimia. Abia la 40 de ani, în 2018, am concurat pentru prima dată și am câștigat”, povestea Marco.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed