Din respect pentru suverană! Beckham a stat 12 ore la coadă ca să ajungă la catafalcul reginei Elisabeta

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit, joi, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani, iar supușii suveranei își mai pot lua rămas bun până pe 19 septembrie.

Iar fostul căpitan al Angliei, David Beckham, un apropiat al familiei regale, a ținut neapărat să îi aducă un ultim omagiu reginei.

Beckham s-a pierdut în mulțime, a stat la coadă cu toată lumea și și-a așteptat rândul mai bine de 12 ore pentru a se reculege la catafalcul suveranei, relatează Sky News.

„Acest moment este dificil pentru națiune, este dificil pentru toată lumea. Gândurile noastre se îndreaptă spre familie și, evident, spre toată lumea adunată astăzi aici. E un moment special, să fii aici și să auzi diferitele povești pe care oamenii au de spus despre regină”, a spus el.

„Este o zi tristă, dar este o zi în care ne amintim de moștenirea incredibilă pe care ne-a lăsat-o”, a mai adăugat Beckham.

Atât de mulți oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu reginei la Westminster Hall, încât Guvernul britanic a fost nevoit să ”suspende” coada care se întinde pe kilometri întregi. este la capacitate maximă, iar alte persoane nu se vor mai putea așeza la aceasta timp de șase ore, scrie exquis.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Ioan Becali a făcut instrucție cu Tavi Popescu, după forma slabă din ultima vreme: `A apărut gustul banilor`

Impresarul Ioan Becali a discutat despre forma slabă în...

Tragedie fără margini în fotbalul românesc: un fotbalist celebru în vârstă de 33 de ani a decedat

Fostul jucător de Liga 1, Alexandru Vagner a decedat...

Scene șocante pe terenul de tenis. Doi sportivi s-au încăierat la sfărșitul meciului. Video

Turneul Challenger de la Orleans, din Franța, i-a pus...

Parteneri
Recomandari