Dică scapă de tensiunea din vestiar cu discursuri. Iar la conferințe, cu glume: `Îl vreau pe Lewandowski`!

FCSB n-a simțit gustul victoriei de când a început Superliga, iar duminică, elevii lui Nicolae Dică sunt obligați să câștige pe Arena Națională, cu Chindia.

Antrenorul Nicolae Dică simte presiunea care apasă acum pe umerii elevilor săi și a încercat un artificiu ca să degajeze atmosfera.

”Nu trebuie să ne zboare gândul la meciul din Europa pentru că avem obiectiv câștigarea campionatului și trebuie să câștigăm acest meci ca să urcăm în clasament.

Chiar asta am discutat și ieri cu iei în vestiar. Am avut o ședință și le-am zis asta. Campionatul este obiectivul nostru după Europa. Mai sunt multe etape, nu trebuie să intrăm în panică că nu am câștigat în aceste 4 etape, dar de mâine trebuie să începem să câștigăm.”, a spus Dică la conferința de presă.

Dică are și propriile griji. S-a umplut infirmeria, iar asta e o problemă pentru o echipă cu un program așa de încărcat.

„Din păcate chiar asta vorbeam și la finalul meciului din Europa cu staff-ul medical. Avem acest ghinion, la fiecare meci câte un jucător se accidentează și se accidentează pe o perioadă lungă. D-asta fac modificări în echipă ăsta e motivul, că mi-e teamă de accidentări. Avem Panțîru, Cristea, Șut, Ovidiu Popescu”, a recunoscut antrenorul.

Care după ce l-a primit pe Rață de la Voluntari ar mai vrea de la patron niște jucători, mai ales un atacant.„Îmi doresc câ mai repede să vină atacantul ca să-l trecem e listă. Îl vreau pe Lewandowski (n.r. – râde) să vină. Am spus că-mi doresc un atacant, sper că vom reuși să-l transferăm”, a glumit Dică.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari