Dezvăluiri uluitoare despre Gigi Becali! Ce a putut face şeful FCSB cu o mare sumă de bani. Totul a devenit public

Dezvăluiri uluitoare despre Gigi Becali. Dumitru Dragomir l-a dat de gol. Fostul președinte al LPF a vorbit despre averea pe care o are prietenul său în emisiunea Profețiile lui „Mitică”, de la Fanatik.

Așa cum se știe, Becali a adunat o avere impresionantă din imobiliare, dar și din transferuri și bani primiți de la UEFA.

Dumitru Dragomir a avut doar cuvinte de laudă despre prietenul său, chiar dacă a recunoscut că l-a „pârlit” atunci când a cumpărat niște terenuri de la el. Fostul șef al LPF spune că latifundiarul ar fi putut să devină unul dintre cei mai importanți oameni din România.

„Gigi Becali, dacă avea și educație, era cel mai tare om din țara asta. Era președintele României dacă avea educație. Toată lumea l-a făcut în toate felurile.  El a fost mai deștept de cât toți. A cumpărat de la toată lumea câte 200 de metri, 500 de metri, 1000 de metri, 10000 de metri.

Eu aveam cinci ziare pe piață. Vindeam 100 de mii de ziare la un loc. Toată lumea îmi spunea, inclusiv Taher, ‘Domne ia pământ’.

El a fost mai deștept decât toți”, a spus Dumitru Dragomir, în emisiunea Profețiile lui „Mitică” de la Fanatik.

Ce a putut face şeful FCSB cu o mare sumă de bani

Gigi Becali a fost mereu extrem de darnic. A ajutat diferite persoane, dar cea mai mare sumă de bani a dat-o bisericilor. Dragomir a dezvăluit că prietenul său ar fi donat aproximativ 300 de milioane de euro pentru construirea lăcașelor de cult sau preoților. Mai mult, Oracolul din Bălcești dezvăluie că șeful FCSB are pământ în valoare de aproape un miliard.

„Gigi Becali a dat peste 300 de milioane la biserici, la preoți, la maici. În prezența mea!

A fost subiect de studiu pentru mine. Avea teancul așa de euro și coborau la palat. Jucam table cu el. E norocos și la alea. Venea câte un preot. 2000, îi dădea 2000. Cobora altul. A ținut 30-40 de preoți bolnavi în palat.

Când pleca afară, îl așteptau în fața curții minim 100. Mai erau printre ăștia ba în cărucioare, le dădea câte 500 de euro. Nu o dată. De zeci de ori! Gigi Becali cred că are peste 10 biserici făcute. Câtă lume a ajutat, câți oameni bolnavi”, a mai povestit fostul șef LPF.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Dezvăluiri șocante în cazul Victor Pițurcă! S-ar ascunde adevărul: ‘O spun pe șleau’

Victor Pițurcă, fost selecționer al României, este implicat într-un...

Simona Halep a rămas mască! Antrenorul româncei, umilit în direct. Greşeala imensă pe care a comis-o

Simona Halep este suspendată temporar din tenis după ce...

Cutremur în fotbal! Ce se întâmplă cu Leo Messi. Anunţ de ultimă oră despre campionul mondial

Leo Messi a reușit să câștige Campionat Mondial cu...

Parteneri
Recomandari