Dezvăluiri teribile despre Alexandra Dinu! Fiul lui Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă. A fost la un pas de moarte

Ies la iveală dezvăluiri absolut teribile despre Alexandra Dinu! Fiul lui Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă şi a spus adevărul. Fosta soţie a Briliantului a fost la un pas de moarte. Totul a devenit public acum.

Alexandra Dinu a trecut prin clipe groaznice. Ar fi putut să-şi piardă viaţa. Mario Mutu a spus totul.

Dezvăluiri teribile despre Alexandra Dinu!

Fiul lui Adrian Mutu a vorbit despre problemele de sănătate ale mamei Alexandrei Dinu. Acesta a scos la iveală un episod dramatic la birou, incident în care s-a lovit destul de tare.

Tânărul vorbește la superlativ despre părinții lui, care sunt despărțiți, și admite că nu citește ziarele. Cel mai emoționant moment a fost atunci când a vorbit despre starea de sănătate a mamei, un episod petrecut nu în urmă cu mult timp.

”A avut și ea câteva probleme cu sănătatea. A avut un episod… a leșinat la birou, a dat cu capul, dar și-a revenit și ea. Cădere de calciu. Are mult de lucru. Problemele ei. Fiecare cu problemele lui”, a declarat Mario Mutu, conform fanatik.ro.

Pensia alimentară pentru creșterea lui a fost subiectul ”disputei” dintre cei doi, iar suma pe care trebuie să o primescă actrița pentru creșterea lui Mario are ceva zerouri. Întrebat dacă a avut de suferit de pe urma acestui proces, Mario a preferat să fie discret, scrie Fanatik.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari