Dezvăluiri şoc în scandalul dintre FCSB şi echipa Armatei! Anunţ incredibil despre Gigi Becali. Un susţinător al echipei de ligă secundă a dat cărţile pe faţă

Dezvăluiri şoc în scandalul dintre FCSB şi echipa Armatei care continuă și în prezent! Anunţ incredibil despre Gigi Becali. Un susţinător al echipei de ligă secundă a dat cărţile pe faţă și a spus ce crede că este mai bine.

Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB nu este dușmănit de fostul lider al Peluzei Sud. Acesta nu îi poartă pică nici președintelui Mihai Stoica, nici liderului Peluzei Nord, Gheorghe Mustață. Cele două echipe ar trebui să cadă la pace.

Anunț incredibil despre Gigi Becali!

Florin Talpan a fost criticat dur de fostul lider al Peluzei Sud . Alexandru „Lecce” Tofan nu înţelege de ce până acum nu a existat acest scandal între cele două echipe. Altă problemă a acestuia este reînfiinţarea secţiei de fotbal a clubului CSA Steaua.

Sfatul său pentru FCSB și CSA Steaua este să înceteze cu această rivalitate și să cadă la pace.

„Gigi Becali n-a furat Steaua. De ce au acționat după 15 ani? Nu au spus în 15 ani nimic. Și de ce suporterii se ceartă între ei și se jignesc și se înjură că eu nu am nimic cu suporterii FCSB, nici cu suporterii Stelei nu am nimic. Ambele echipe sunt o farsă! Dreptatea nu e nici la unii, nici la ceilalți.

(n.r.: despre proiectul CSA Steaua) Nu e niciun proiect. E doar redeschiderea secției de fotbal a CSA Steaua. E redeschiderea unei secții din cadrul unui club departamental. Am susținut pentru că am crezut că vor face treabă. M-am gândit că vor angaja oameni profesioniști, care vor face treabă.

Problema mea e ce au făcut domnul Talpan și ceilalți în cei 15 ani în care nu a existat niciun fel de dialog sau punere în lumină a acestui scenariu, care există acum. Noi timp de 15 ani nu am știut că există scenariul ăsta. Noi 15 ani am susținut Steaua. Pe banii noștri am mers în diverse deplasări, ne bucuram că am luat campionate, că i-am eliminat pe Ajax, pe Valencia. Și am aflat că echipa aia care juca pe Ghencea, pe stadionul Armatei, în baza CSA Steaua, cu emblema Steaua, cu scris Steaua pe tabelă, nu e Steaua.

Acum îmi spuneți că aia e FCSB și că eu m-am dus degeaba la meciuri. Așa strângem toți suporterii și pe cei de la Steaua și pe cei de la FCSB și îi dăm în judecată. Și pe cei de la Armată, Liga, FRF-ul, pe toți! Să scoatem vinovații în față”, a declarat Alexandru Tofan, cunoscut ca „Lecce”, pentru fanatik.ro.

Alexandru Tofan vrea pace!

„(n.r.: Cum ai reacționat când FCSB a luat campionatul?) Eu mă bucur pentru prietenii mei care susțin FCSB. Nu am nimic nici cu Gigi Becali, nici cu MM Stoica, nici cu Gigi Mustață. Din păcate și la ei e același fenomen ca peste tot în România. La bine sunt toți cu ei, 55.000 pe stadon.

Când îi bat nu știu ce echipă cu 5-0 vin mai puţini la stadion. Nici Steaua, în anii de glorie, nici FCSB, nici Dinamo, nu are un nucleu de suporteri mai mare de câteva sute. Alea câteva sute sunt și la bine și la greu. Restul sunt doar la victorii, la ‘suie-te nea Gigi pe Maybach, dă bani la cerșetori’, doar la momente de fericire, de entuziasm”, a mai declarat fostul lider al Peluzei Sud Steaua.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed