Dezvăluiri incredibile despre Mircea Lucescu! Dănuţ Lupu l-a dat de gol pe antrenor. Ce s-a întâmplat în vestiar

Dănuț Lupu, unul dintre cei mai mari fotbaliști care au îmbrăcat tricoul celor de la Dinamo, a vorbit despre perioada în care el însuși s-a aflat sub comanda lui Mircea Lucescu. Eliberat din închisoare la începutul lunii aprilie, fostul tricolor a avut numai cuvinte de laudă la adresa tehnicianului.

Lupu și-a amintit cu plăcere de momentele trăite în tricoul roș-alb. ”Il Luce” se va afla pentru totdeauna în sufletul fostului fotbalist. Antrenorul chiar l-a vizitat la închisoare.

Dănuț Lupu l-a dat de gol pe antrenor!

Cei doi țin legătura zilnic.

„Nea Mircea mă suna să-mi spună că a doua zi avem meci și să dorm vreo 2-3 ore. M-a sunat și de dimineață, azi. Vreau să mă văd cu el, să vorbim. Ar fi frumos să-l aduc la Dinamo, dar nu vine nea Mircea. Doar dacă ar reuși să stea lângă o echipă, să-i îndrume, ar fi ceva extraordinar, dar nu-l văd eu să vină.

Dinamo ar trebui să-i facă statuie pentru ca e unul din cei mai mari antrenori pe care i-au avut, dacă nu cel mai mare! A reușit să facă echipa aia din 89-90, care zic eu că a fost mai bună decât cea din 82-84. Și noi am jucat semifinală de cupa campionilor, aveam echipă mai bună.

Am spus-o de multe ori, dar nimeni n-a vrut să înțeleagă. Lucescu, când a venit revoluția în 90, ne-a strâns pe toți în vestiar și ne-a rugat să mai stăm un an de zile, să-l vândă doar pe Răducioiu și cu banii pe care îi încasează să împartă cu noi.

A avut ambiția să atace Champions League, dar din păcate nea Vasile vinde la noi la cartofi!”, a declarat Dănuț Lupu, la Fanatik.

Dănuț Lupu a fost eliberat condiționat din închisoare. Fostul fotbalist fusese încarcerat în luna octombrie după ce a fost prins în repetate rândui conducând fără permis.

Sentința a fost de șapte luni și 10 zile de închisoare cu executare. Cererea de eliberare condiționată a fost judecată pe data de 7 martie, chiar dacă termenul inițial fusese 27 martie.

Cererea lui Dănuț Lupu a fost acceptat de magistrați. Dănuț Lupu a stat 5 luni la închisoare după condamnarea din luna octombrie. 

„Mi-am îndeplinit fracția, regret fapta și doresc sa mă întorc acasă alături de ai mei”, i-a spus Dănuț Lupu, judecătorului, potrivit ProSport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed