Dezvăluiri incredibile despre Mihai Stoica! Neşu s-a decis să dea cărţile pe faţă: ‘Îi sunt foarte recunoscător. A fost alături de mine’

Dezvăluiri incredibile despre Mihai Stoica! Fostul jucător, Mihăiţă Neşu s-a decis să dea cărţile pe faţă. Acesta s-a emoţionat atunci când a vorbit despre actualul manager general de la FCSB.

Mihai Stoica şi Mihăiţă Neşu au o relaţie specială. Fostul fotbalist a vorbit despre perioada în care a evoluat la FCSB.

Dezvăluiri incredibile despre Mihai Stoica!

Mihai Neşu spune că Mihai Stoica a avut o contribuţie majoră în cariera sa. L-a sfătuit să nu se transfere la o altă echipă, într-o perioadă în care nu evolua pentru FCSB. „(n.r. De ce te-ai dus să-l vizitezi pe Mihai Stoica la închisoare?) Fiindcă atunci când am fost eu accidentat în 2006, când am jucat în Champions League cu Real Madrid și Lyon, chiar înainte de meciul cu Real din tur mi-am rupt ligamentul colateral intern la un meci la Iași.

Nedorind să pierd meciul cu Real, am vorbit cu doctorul Codorean, cu doctorul Paligora, care erau atunci la Steaua și i-am întrebat: „Eu pot să joc cu ligamentul ăsta rupt?”

M-au băgat până la urmă la un meci de Cupă, înainte de meciul cu Real Madrid din tur, și totul a mers bine până am dat o pasă de la jumateatea terenului, cu dreptul, și atunci am rupt și mai tare ligamentul.

Am fost foarte dezamăgit și n-am mai vrut să aud nimic, de nicio recuperare, am vrut să mă duc direct la Bologna, să mă operez. Primul gând a fost să mă duc la MM în birou, să-i zic. El a fost foarte deschis, a fost alături de mine și mi-a zis: „Du-te, orice ai nevoie mă suni”. M-am dus Bologna și mi-au închiriat mașină acolo, mi-au închiriat tot.

În cele trei luni cât am fost accidentat, mi-au plătit și primele pe care le-au luat băieții, au avut foarte mare grijă de mine. Și de-atunci sunt foarte recunoscător pentru tot„, a declarat Mihai Neşu, conform gsp.ro.

Neşu a dezvăluit că managerul de la FCSB a fost cel care l-a îndemnat să nu se trassfere la Galaţi, într-o perioadă în care nu juca la FCSB. „În perioada când era Walter Zenga antrenor, nu jucam așa de mult și, la un moment dat, am zis că vreau să joc. Eram tânăr și m-am dus tot la MM, i-am spus că vreau să joc. Și-mi zice: „Eu pot să-ți rezolv oricând să mergi să joci la Galați, dar te-aș sfătui să stai aici până la sfârșitul sezonului”. Asta era la începutul iernii, când puteai să mergi împrumut.

Am ascultat gândul lui și atunci, chiar la sfârșitul sezonului, venise nea Țiți antrenor (n.r. – moment în care a început să joace). Apoi a venit Protasov, care m-a iubit ca pe propriul lui fiu. Practic, dacă eu nu ascultam de MM și plecam la Galați, cine știe ce se alegea … adică, puțini se mai întorc la Steaua”, a mai spus Mihai Neşu, conform sursei citate.

Mihai Neşu a bifat peste 100 de meciuri la FCSB, în toate competiţiile. Fostul fundaş stânga a câştigat trei titluri de campion, în 2001, 2005 şi 2006.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari