Dezvăluiri incredibile despre Ion Țiriac! Alexandru Arsinel l-a dat de gol înainte de moarte: „Era ahtiat”

Maestrul Alexandru Arșinel a încetat din viață joi, la vârsta de 83 de ani, după ce ultimele zile le-a la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar din București.

Alexandru Arșinel și Ion Țiriac au fost prieteni foarte buni, iar în urmă cu aproximativ doi ani, fostul actor a povestit cât de împătimit era miliardarul de jocul de table.

Ion Țiriac și Arșinel, parteneri de table

În anul 2020, Arșinel i-a făcut o caracterizare fostului tenismen în ceea ce privește jocul de table, declarând că Țiriac este un strateg excelent.

”Ţiriac numai asta nu poate spune, că nu se pricepe. Cum îl percep? Joacă bine table. Este ahtiat să joace! Ţin minte, jucam după-amieze întregi. Îi place să joace table. Este un foarte bun gânditor, organizator, strateg. Un individ care şi-a făcut-o cu mâna lui. Tot ce a făcut, a făcut bine. Prin muncă! Îşi merită locul pe care îl are”, a spus Alexandru Arșinel în 2020 la Digi Sport.

În urma Alexandru Arșinel rămâne o întreagă carieră de poveste în lumea teatrului, dar și o mulțime de prieteni. Unul dintre aceștia a fost Ion Țiriac, alături de care petrecea foarte mult timp, jucând table.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Cine este jucătorul australian cu origini românești. A debutat la Cupa Mondială din Qatar

Un australian care are pașaport românesc a debutat sâmbătă...

Clipe de panică în Qatar. Incendiu lângă Fan Zone-ul din Lusail. Video

Momente de panică lângă Fan Zone-ul din Lusail. Un...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed