Dezvăluiri incredibile ale lui Mircea Lucescu! Cum a ajuns Răzvan Lucescu antrenor. Nimeni nu ştia aceste lucruri

Dezvăluiri incredibile ale lui Mircea Lucescu! S-a aflat cum a ajuns Răzvan Lucescu antrenor. Nimeni nu ştia aceste lucruri până acum. Fostul tehnician al lui Dinamo Kiev a dat cărţile pe faţă.

Tehnicianul, care în prezent este liber de contract, a dezvăluit că a vrut să-și ajute fiul, după ce acesta a fost vicepreședinte la Rapid, dar a fost refuzat.

Dezvăluiri incredibile ale lui Mircea Lucescu

Răzvan Lucescu a fost portar la mai multe echipe, printre care Sportul Studențesc sau Rapid. Când a hotărât să se retragă a decis să rămână alături de sport. În perioada 2002 – 2003 a ocupat funcția de vicepreședinte la Rapid, apoi a devenit antrenor.

Mircea Lucescu a vrut să-și ajute fiul, dar acesta a refuzat categoric.

”El a fost vicepreședinte la Rapid cu Rednic, au câștigat acel campionat. Iar după un an a venit la mine și mi-a spus: ‘Eu nu pot să fiu conducător, mă fac antrenor’. I-am zis ‘Vino lângă mine și să vezi cum e’. Și a zi ‘nu’.

L-a ajutat Dragomir și l-a trimis la un curs în Germania. A făcut un curs intensiv.

Făceau cei de la Federația Germană de Fotbal pentru țările mai puțin dezvoltate în fotbal. A făcut o lună de zile, se trezea la cinci dimineața.

Apoi a venit direct la Brașov, a promovat, apoi a venit la Rapid, a avut performanțele din cupele europene.

Toată lumea îl critica că îl ajutam eu, dar nu era nimic adevărat. El a învățat cum trebuie să se comporte și ce trebuie să facă”, a spus Mircea Lucescu, într-un interviu pentru Digi Sport.

După un curs de perfecționare în Germania, în 2004, Răzvan Lucescu devenea antrenor la FC Brașov. Apoi a revenit la Rapid, dar pe banca tehnică. A reușit să conducă atunci echipa în sferturile de finală ale Cupei UEFA în sezonul 2005/2006. Un an mai târziu s-a întors la Brașov, pentru ca în 2009 să devină selecționerul României.

În sezonul 2011/2012 a antrenat din nou la Rapid, iar în vara lui 2012 a plecat la El-Jaish din Qatar. În 2014 a fost la Petrolul pentru o scurtă perioadă, iar apoi a ajuns în Grecia, la Xanthi. În vara lui 2017 a preluat-o pe PAOK Salonic, iar în 2019 a ajuns la Al-Hilal.  În 2021 a revenit la PAOK.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed