Dezvăluiri incendiare despre Simona Halep! S-a întâmplat după divorţul de Toni Iuruc. Campioana noastră, dată de gol / Video

Ies la iveală dezvăluiri absolut incendiare despre Simona Halep! S-a întâmplat după divorţul de Toni Iuruc. Campioana noastră a fost dată de gol de un apropiat. Jucătoarea a petrecut clipe minunate.

Simona Halep a trăit cea mai nebună zi după divorţ. Se pare că sportivei îi priește viața de burlăciță.

Dezvăluiri incendiare despre Simona Halep!

Simona Halep îşi vede de viaţă după ce a divorţat. Nu pare deloc afectată de faptul că s-a despărţit de Toni Iuruc. Campioana noastră a mers finalul săptămânii trecute la o întâlnire surprinzătoare, cu foștii colegi de clasă de la Constanța.

Imagini inedite de la eveniment au apărut pe rețelele sociale. Un cunoscut „chef” care i-a fost coleg Simonei Halep a dat detalii despre petrecerea de pomină la care a participat campioana tenisului.

Simona Halep și foștii colegi de școală s-au reunit într-o locație intimă. Jucătoarea de tenis a renunțat la prejudecăți. „Pentru că eu mă culc cel mai tarziu dintre voi, am spus să va treziți cu o surpriză plăcută. Ne-am întâlnit după ceva timp din nou crezând că o să depănăm amintiri de când eram copii neștiind că vom crea altele noi pe care probabil o să ne chinuim să ni le aducem aminte pentru că deja suntem ușor bătrâni asa că am facut acest clip să ținem minte că ne-am întâlnit într-o locație intimă pentru a ne simți bine!

Am făcut de mâncare pentru că știm ca dragostea trece prin stomac dar de la o vârstă este mai important să mâncăm pentru a evita nervozitatea. Herda (n.r. – cea mai bună prietenă a Simonei Halep) a avut întâlnire de gradul zero cu o broscuță. Fetele au fost plimbate cu roaba și Iani ne-a prezentat cea mai mare surpriză din Univers, pe El Profesor. În rest, ne-am jucat Activity, am mancat în continuu și am depănat amintiri la un foc de tabără”, a dezvăluit Iulian Mitea pe Instagram. În imagini apare și Simona Halep, extrem de zâmbitoare alături de foștii colegi de clasă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mitea Iulian (@chef_mitea_iulian)

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari