Dezvăluiri incendiare despre Gigi Becali! Un fost stelist a dat cărţile pe faţă: ‘A ținut acest campionat în viață’

Ies la iveală dezvăluiri incendiare despre Gigi Becali! Un fost stelist a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre latifundiarul din Pipera. Fostul fotbalist al Stelei, Rică Neaga, apreciază investiţiile din fotbal ale şefului de la FCSB.

Gigi Becali este lăudat pentru banii pe care i-a băgat în fotbal. Neaga şi-a adus aminte în ce condiții financiare a ales să o părăsească pe FC Argeș, în 2001, pentru a se alătura echipei antrenate, pe atunci, de Victor Pițurcă.

Dezvăluiri incendiare despre Gigi Becali!

Gigi Becali i-a oferit lui Rică Neaga un salariu de patru ori mai mare decât încasa la echipa piteșteană. 60.000 de dolari pe an, o sumă impresionantă pentru acele vremuri, i-au fost oferiți atunci fostului vârf de atac.

„Eu în 2001, când am venit de la FC Argeș, am avut 60.000 de dolari în primul an la Steaua. Eu zic că e bine, la FC Argeș aveam în jur de 15.000 de dolari pe an, e o diferență imensă. Steaua îți schimba viața, dar și acum e la fel.

Trebuie să fim conștienți că Gigi Becali, chiar dacă face și greșeli, a ținut acest campionat în viață. Astra după ce a luat campionatul s-a dus, chiar dacă Gigi a pompat bani acolo, Unirea Urziceni la fel, Farul, deci Gigi Becali cred că a investit cel mai mult. Am văzut o analiză și băgase peste 80 de milioane în transferuri și eu îl admir foarte mult pentru că bagă bani în campionatul nostru.

Are și el greșelile lui, în primul rând, că își critică oamenii la televizor. Când jucam eu, el nu era așa vehement. Era și la început, dar era și nea Piți acolo…”, a declarat Rică Neaga, conform prosport.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari