Dezvăluiri incendiare despre Edi Iordănescu! Selecţionerul a rupt topurile la EURO 2024. Anunţul care surprinde pe toată lumea

Edi Iordănescu a atras toată atenția la EURO 2024. Selecționerul echipei naționale a României se află pe locul doi într-un top 10 făcut de un portal care se ocupă cu vânzarea de bilete la turneul final.

Edi Iordănescu este considerat al doilea cel mai sexy tehnician de la EURO 2024. Asta conform unui top care a fost făcut public abia acum.

Edi Iordănescu a rupt topurile la EURO 2024

Dacă nu a reușit să ducă naționala României mai departe de optimi, măcar a atras atenția la capitolul frumusețe.

Edi Iordănescu se încadrează în toate toate categoriile impuse pentru a fi cel mai sexy. După ce i s-a analizat perfecțiunea feței, înălțimea, câștigul estimat, urmăritori pe rețele de socializare, dar și palmaresul de pe banca națională, cei de la Ticketgum au decis că locul pe care Edi îl merită este 2, cu scorul de 7.68/10.

Din păcate, selecționerul primei reprezentative a României nu l-a depășit pe Sergiy Rebrov, de pe banca tehnică a Ucrainei. Acesta se situează pe locul 1, cu un scor de 7.74/10.

Locul trei este ocupat de Michal Probierz, selecționerul Poloniei, cu un scor de 7.27/10. Pe ultimul loc este situat Marco Rossi, de pe banca Ungariei, cu un scor de 5.30/10.

Totuși, de remarcat este că, Iordănescu este cel mai prost plătit selecționer dintre cei 10 care se află în topul făcut.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed