Dezvăluiri dureroase pentru Edi Iordănescu! Un fost selecţioner a spus clar. România nu a avut nicio şansă în faţa belgienilor

Dezvăluiri dureroase pentru Edi Iordănescu! Au arătat clar că sunt superiori, la meciul de sâmbătă seara. Un fost selecționer a tras linia după meciul tricolorilor de 0-2 cu Belgia. S-a obseravt cu ochiul liber.

Dacă în primul meci de la EURO 2024 s-au impus categoric, cu scorul de 3-0, contra Ucrainei, la meciul cu Belgia, tricolorii au fost dominați.

Dezvăluiri dureroase pentru Edi Iordănescu!

Tricolorii lui Edi Iordănescu vor juca, miercuri, cu Slovacia, meciul decisiv. Pentru a ieși din grupă, România trebuie, ori să se impună, ori să facă egal.

Ar mai exista și varianta de a se califica în cazul unei înfrângeri, dar acest lucru depinde de soarta Ucrainei la meciul cu Belgia. Însă, trebuie scoasă din calcul această variantă, iar tricolorii să dea ce au mai bun pe teren.

Nu trebuie să mai facă greșeala pe care au făcut-o la meciul trecut, și pe care Cornel Dinu a evidențiat-o dur.

„Meciul cu Belgia a fost unul firesc, ne-a arătat niște date înfiorătoare. Belgienii au avut peste 70 la sută posesie în prima repriză!

În partea a doua noi am mai echilibrat, dar, per total, 17-3 a fost raportul ocaziilor pentru belgieni!

Au dominat clar, au controlat totul, în orice caz au fost net superiori. Iar De Bruyne și Lukaku sunt un cuplu… Greu de oprit”, a spus, potrivit sport.ro, Cornel Dinu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed