Dezvăluiri de ultimă oră înaintea meciului Finlanda – România! Urmează infernul pentru tricolori. Câţi fani români vor fi la Helsinki / Foto

Ies la iveală dezvăluiri de ultimă oră înaintea meciului Finlanda – România! Urmează infernul pentru tricolori. S-a aflat câţi fani vor fi prezenţi la meci, dar şi câţi suporteri români îşi vor încuraja favoriţii la Helsinki.

Edi Iordănescu îşi joacă viitorul pe banca tricolorilor. Dacă România pierde în această seară am putea ajunge în lumea a treia a fotbalului european.

Dezvăluiri de ultimă oră înaintea meciului Finlanda – România!

România va evolua în echipamentul albastru, în timp ce Finlanda va juca în echipament alb la meciul de vineri seară, din Liga Naţiunilor, de la Helsinki, informează frf.ro.

Organizatorii partidei estimează că la meciul din această seară de pe stadionul Olimpic din Helsinki vor asista aproximativ 20.000 de spectatori (din 32.000 – capacitatea maximă).

Peste 100 de fani tricolori şi-au cumpărat bilet în sectorul rezervat galeriei oaspete, însă în tribune sunt aşteptaţi şi alţi români care locuiesc în regiune.

Partida de la Helsinki este penultima susţinută de naţionala lui Edi Iordănescu în Liga Naţiunilor, „tricolorii” fiind pe locul 4 în grupă, cu 3 puncte.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari