Dezvăluiri de ultimă oră despre Andreea Bălan şi iubitul sportiv! Gestul care pune capăt speculaţiilor. Relaţia a trecut la un alt nivel / Foto

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt împreună de aproximativ un an și jumătate! Cei doi susțin că au găsit adevărata fericire unul în prezența celuilalt, iar lucrurile au decurs de la sine. Tenismenul s-a mutat în casa artistei, iar relația acestuia cu cele două fețițe ale Andreei pare a fi extrem de legată.

Ella și Clara, cele două fete ale Andreei Bălan, din căsnicia cu George Burcea, par să-l fi acceptat în viața lor pe sportivul în vârstă de 30 de ani.

Dezvăluiri de ultimă oră despre Andreea Bălan şi iubitul sportiv!

Andreea și Victor s-au cunoscut pe Instagram, la începutul anului 2023. Deși ambii au avut parte numai de eșecuri din punct de vedere amoros, relația de iubire dintre cei doi pare să se întețească pe zi ce trece.

Cuplul, împreună cu cele două fetițe, s-au mutat împreună, iar sportivul se implică pe cât de mult posibil în viața de familie. Cântăreața de muzică ușoară a vrut să demonstreze internauților cât de adevărată este zicala ”un om te poate face să simți atât de multe într-un timp extrem de scurt, cât nu a putut un altul în ani de zile”.

Bălan a postat un videoclip pe rețelele de socializare. Cadrul îl cuprinde pe Victor Cornea împărtășind un moment extrem de sentimental cu Ella și Clara. Sportivul le-a lăsat pe cele două fetițe să îi pună agrafe în păr.

„Noi pregătim salonul pentru domnul Victor!”, a spus Clara, fata cea mică a Andreei Bălan. Apoi Ella a completat: „Are programare ca să-l pieptănăm și să îi facem codițe!”.

„Am venit din turneu și… am ajuns la salon!”, a spus Victor Cornea.

@andreeabalan Salonul Ellei si al Claritei este cel mai tare 🥹 Aveti parte de cel mai bun tratament cu iubire si cele mai frumoase codite 🥹❤️ #IubireInfinita #family ♬ original sound – Andreea Balan

Victor Cornea are un copil dintr-o relație anterioară

Tenismenul are un băiat de 10 ani. Luca este rodul iubirii sale cu Irina, o fostă parteneră, relație care s-a încheiat acum mulți ani.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă… Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră!

Luca are 10 ani, este în clasa a V-a. Stă cu mama lui în București. A ales să joace fotbal, nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care, de altfel, activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin!”, a recunoscut Victor Cornea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed