Dezvăluirea unui om important, despre Pep Guardiola: ‘Poate, într-o zi, o să lucreze aici’

Pep Guardiola (51 de ani) a devenit în ultimii ani datorită performanțelor sale unul dintre cei mai apreciați antrenori ai lumii.

Spaniolul a câștigat numeroase trofee alături de Barcelona, Bayern Munchen și Manchester City, iar viitorul pare că l-ar putea duce într-un alt campionat puternic al Europei.

Acesta fapt a fost destăinuit presei de către unul dintre conducătorii echipei engleze, Ferran Soriano, care a povestit și o scurtă discuție avută cu spaniolul, anunta digisport.ro.

„M-a întrebat dacă e soare la Palermo. Poate, într-o zi, o să lucreze aici. Știe totul despre fotbalul din Italia, la fel cum o știm și noi. E încântat de faptul că City Group a preluat echipa Palermo”, a spus Soriano, conform presei din Italia.

Pep Guardiola a evoluat la începutul aniilor 2000 pentru Brescia și AS Roma și chiar ibericul a spus în mod public că își dorește să ajungă în Serie A și ca antrenor.

City Football Group, firmă deținută de șeicii de la Manchester City, a cumpărat recent clubul Palermo, care a promovat la capătul sezonului trecut din Serie C în Serie B.

„Avem un buget care ne permite să rămânem în Serie B și să avem o șansă să ne luptăm pentru promovarea în Serie A. Este un vis și trebuie să avem ambiție, inteligență și răbdare. Stadionul este fantastic. Chiar și naționala joacă aici, deci multe de făcut nu sunt.

Important este să fie mereu plin. Cea mai importantă misiunea a noastră este să-i convingem pe fani să vină și să umple stadionul. Avem nevoie de pasiunea lor pentru a crește împreună. Acesta esteobiectivul lor principal”, a mai spus Soriano.

Anunțul a fost făcut de jurnalistul italian Gianluca Di Marzio, citat de publicația Onefootball.

Astfel, Palermo ar urma să cunoască un reviriment formidabil, chiar dacă echipa se află în Serie B. Investițiile vor fi enorme, iar Palermo ar urma să devină o forță în Italia, mai ales că este una dintre cele mai vechi echipe din peninsulă, înființată în 1900.

Echipa de pe stadionul Renzo Barbera devine astfel al 11-lea club de fotbal deținut de șeicii de la City Group.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari