Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Pasul important făcut de româncă. Ar putea ajunge la Jocurile Olimpice

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep. Jucătoarea de tenis a făcut un pas impotant în încercarea de a ajunge la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară.

Fostul lider mondial a anunțat după ce a câștigat procesul la TAS că își dorește să reprezinte România, așa că FRT și COSR au făcut tot ce le-a sta în putere pentru a o ajuta.

Simona Halep a completat formularele pentru Jocurile Olimpice

Simona Halep încearcă din răsputeri să ajungă la Olimpiadă. Reprezentanții Federației Române de Tenis au anunțat că jucătoarea de tenis a completat formularele, iar acestea au fost trimise. Fostul lider mondial va încerca să obțină o derogare pentru a ajunge pe tabloul principal.

Halep a fost ajutată în demersul ei de avocatul și Darren Cahill.

„Simona împreună cu managerul, avocatul și Darren Cahill au completat formularele pentru Jocurile Olimpice de la Paris! M-am ocupat de formular, pentru că Federația Română de Tenis este cea care completează acel formular”, a fost anunțul făcut la TVR de Gabriel Moraru, directorul FRT.

Constănțeanca a mai participat la Jocurile Olimpice în urmă cu 12 ani, la Londra în 2012. Atunci a fost eliminată din primul tur. În 2016 nu a dorit să participe fiindu-i frică de virusul Zika, iar apoi, nu a fost prezentă la Tokyo fiind accidentată.

Pe tabloul principal la Jocurile Olimpice ar putea să fie și Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, la simplu, și Monica Niculescu la dublu. Irina Begu are nevoie și ea de o derogare.

„Irina are clasamentul protejat, undeva la 49 (nr. poziție în clasamentul WTA). Are o prezență cu Polonia, cât de cât, ar fi o derogare”, a mai spus oficialul forului de la Bucrești.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed