Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Decizia incredibilă după ce a fost suspendată pentru dopaj. În ce film va juca fostul lider WTA

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Decizia incredibilă după ce a fost suspendată pentru dopaj. În ce film va juca fostul lider WTA.

Simona Halep lucrează la propriul documentar! A început deja filmările și se anunță un proiect cu încărcătură emoțională.

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep!

Suspendată până în anul 2026 din orice activitate sportivă, Simona Halep a început un nou proiect  care se anunță a avea un impact emoțional asupra fanilor constănțencei.

Românca a dat startul filmărilor serialului intitulat ”Simona nu este o întâmplare”.  Producție este în întregime dedicată carierei sale de sportivă de performanță.

Deși este prinsă între filmări și antrenamente pe meleaguri străine, românca nu a omis ziua Dobrogei și a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

„La mulți ani, acasă! La mulți ani, Dobrogea! De fiecare dată mă întorc acasă cu mândrie și bucurie! Acolo unde m-am născut și am copilărit!”, a spus jucătoarea de tenis, potrivit ziuaconstanta.ro.

”Știm de unde a avenit contaminarea!”

Patrick Mouratoglou a recunoscut că doza de roxadustat găsită în organismul româncei a provenit de la un supliment cu colagen pe care, chiar el, l-a cumpărat și i l-a înmânat Simonei.

„Am putut stabili de unde a venit contaminarea. Deci noi i-am propus să ia colagenul și l-am cumpărat de la o companie.

S-a întâmplat ca acest colagen să fie contaminat. Nu aveam de unde să știu, dar îmi asum responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat, întrucât e vorba de echipa mea și de mine. Noi i-am cumpărat acest colagen.

Am făcut toate testele posibile pentru a stabili că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că tribunalul independent va constata că Simona nu s-a dopat niciodată, că este o victimă și trebuie să revină pe teren și să joace cât de repede posibil!”, a spus Patrick Mouratoglou, în cadrul podcastului Tenis Weekly.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed