Dezvăluirea momentului despre Olimpiu Moruţan! Ce face, de fapt, tricolorul în cantonamentul naţionalei. Omul lui Răzvan Burleanu a spus totul

Dezvăluirea momentului despre Olimpiu Moruţan! S-a aflat ce face, de fapt, tricolorul în cantonamentul naţionalei. Omul lui Răzvan Burleanu a spus totul despre tricolorul care va lipsi de pe gazon aproximativ 6 luni.

Olimpiu Moruţan s-a accidentat grav şi va rata EURO 2024. Chiar şi aşa, tricolorul va merge alături de colegi în Germania.

Dezvăluirea momentului despre Olimpiu Moruţan!

Olimpiu Moruțan va rata EURO 2024, după ce s-a accidentat grav în meciul dintre Ankaragucu și Beșiktaș, din 24 aprilie. Tricolorul a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile și a ajuns pe masa de operație. Perioada de absență preconizată este undeva la șase luni de zile.

În ciuda faptului că nu a fost inclus în lotul pentru EURO 2024 de către Edi Iordănescu, Olimpiu Moruțan va merge în Germania. Face deplasarea pentru a-și susține colegii de la echipa națională.

Moruțan a fost unul dintre oamenii de bază ai lui Iordănescu în campania de calificare. Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a declarat că a rămas impresionat de decizia luată de Moruțan, conform Digi Sport.

”Era și Moruțan acolo, care face în fiecare zi antrenament pentru menținerea tonusului. El putea să spună că nu merge, dar am rămas impresionat. Am stat în fiecare seară de vorbă cu el, dar e mare păcat că nu poate să joace”, a spus Mihai Stoichiță, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed