Dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf! Adrian Mititelu a dat cărţile pe faţă: ‘Şi băut e mai bun ca toţi la un loc’

Este dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf! Patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a dat cărţile pe faţă. Acesta a spus că şi l-a dorit pe Reghe la echipa sa imediat după ce Rotaru l-a dat afară de la CSU Craiova.

Adrian Mititelu îl apreciază enorm pe Laurenţiu Reghecampf şi spune că este cel mai bun antrenor din România.

Dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf!

Adrian Mititelu a dat cărţile pe faţă. L-a ofertat pe Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a fost dat afară de CSU Craiova. Reghe a preferat însă să plece la Neftci Baku. A mai lucrat la Ştiinţa în 2011, dar a plecat în urma scandalului „Papanașii”, cu frații Mihai și Florin Costea în prim-plan. Patronul oltean le-a luat apărarea fotbaliștilor și a ales să renunțe la antrenor. Ulterior, Reghe a ajuns la FCSB și a câștigat două titluri de campion al României.

„Cine l-a angajat prima dată pe Reghecampf? Eu am fost primul care l-a făcut antrenor. Eu l-am vrut foarte mult. M-am bucurat foarte mult când a plecat de la CSU. Dacă nu era el la CSU, noi cred că îi băteam.

Pentru mine, ca adversar, m-am bucurat când a plecat. Mi-am dat seama că au făcut o greșeală. Nu credeam că Rotaru e atât de naiv încât să-l scape pe Reghecampf.

Ziceau ei că Reghecampf mai bea… Mai bea și el ca orice om. Chiar dacă mai bea o zi sau două, dar după aceea făcea… El și băut face treabă mai bun ca toți ceilalți la un loc. Are ceva nativ. E cel mai bun antrenor din România.

El nu a venit din două motive. Era prea devreme să sară în barcă la noi, după ce a fost la ei. Era jenant și pentru ei. Și aștepta și o ofertă de afară. Dar într-o zi va antrena la noi.

A trecut prin multe, a avut probleme de familie. Trebuia ajutat, trebuia înțeles. Nimeni nu e ușă de Biserică. Dacă Reghe are vreun exces, poți vorbi cu el și nu mai face”, a spus Mititelu, conform gsp.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari