Dezvăluirea momentului despre Ianis Hagi! Ce se va întâmpla cu tricolorul. Anunţ de ultimă oră al scoţienilor

Dezvăluirea momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Ce se va întâmpla cu tricolorul după plecarea de la Alaves. Anunţ de ultimă oră al scoţienilor referitor la soarta românului, după ce i-a expirat împrumutul la Alaves.

Ianis Hagi a terminat împrumutul în Spania la Deportivo Alaves. Ultimul meci jucat de român a fost duminică, împotriva celor de la Las Palmas, în urma căruia s-a încheiat și sezonul din La Liga.

Dezvăluirea momentului despre Ianis Hagi!

În vara anului trecut, cei de la Rangers l-au împrumutat pe tricolor la Alaves, însă fără clauză de cumpărare. În total, Ianis a jucat 26 de partide în tricoul ”albaștrilor„, pentru care a înscris două goluri și a dat o pasă decisivă.

După ce împrumutul a expirat, presa din Scoția a vorbit despre viitorul fotbalistului român. Jurnaliștii de la Ibrox News anunță că în următoarele luni vor fi schimbări mari la Rangers, de unde vor pleca mai mulți fotbaliști, printre care și internaționalul Ianis.

„Actualizări în privința viitorului lui Ianis Hagi. (…) Jucătorii Scott Wright, Kieran Dowell, Ianis Hagi și Sam Lemmers au viitorul incert. Pe lângă sosiri, ar putea exista un exod la echipă.

Un număr de fotbaliști își termină contractele, iar cei care nu o fac – numele menționate mai sus – sunt dați uitării. Rangers va lua în considerare ofertele pentru cei patru”, anunță sursa citată.

Ajuns la finalul sezonului, fiul lui Gică Hagi a decis să își ia la revedere cum se cuvine de la Deportivo Alaves.
Mijlocașul a postat un videoclip emoționat pe rețelele de socializare dar a transmis și un mesaj. ”Glorios! A fost o plăcere, Deportivo Alaves”, a scris ”Prințul” pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed