Dezvăluirea momentului despre David Popovici! S-a aflat chiar înaintea Jocurilor Olimpice 2024. Americanii au scos la iveală atuurile campionului român

Dezvăluirea momentului despre David Popovici! S-a aflat chiar înaintea Jocurilor Olimpice 2024. Americanii au scos la iveală atuurile campionului român. Este cel mai bun înaintea competiţiei care urmează să înceapă la Paris.

Specialiştii scot la iveală atuurile lui David Popovici. Românul e în formă maximă înaintea Jocurilor Olimpice 2024.

Dezvăluirea momentului despre David Popovici!

Americanii îl laudă pe David Popovici, înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Campionul român i-a cucerit pe specialişti, după performanţa de la Campionatele Europene de înot de luna trecută. Acolo, Popovici nu le-a dat nicio şansă adversarilor.

Înotătorul este unul dintre cei 107 sportivi români care vor participa la Jocurile Olimpice. Competiţia din Paris va debuta pe 26 iulie. Specialiştii au analizat şansele fiecărui înotător la medalii. Au tras apoi concluzia şi despre David Popovici. Au spus clar că sportivul român nu are rival la proba de 200 m liber, la care recent a cucerit aurul european

În schimb, la proba de 100 m liber, proba „regină” a nataţiei, americanii susţin că David se va lupta pentru aur cu chinezul Pan Zhanle şi cu australianul Kyle Chalmers, conform Swimming World Magazine.

„David Popovici a fost magic în 2022, când a doborât un record mondial vechi de 13 ani la 100 de metri liber și a devenit cel mai rapid înotător în costum textil la 200 de metri. Dar în 2023, a avut mari probleme la Campionatele Mondiale, nereușind să câștige nicio medalie.

Ei bine, tânărul de 19 ani a arătat clar că este din nou în formă maximă înainte de Paris. La debutul său la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Popovici a ratat podiumul cu doar patru sutimi în proba de 200 liber, dar deja în acest an, la Campionatele Europene, a înregistrat timpul de 1:43,13 în această probă.

Niciun alt înotător în activitate nu a coborât sub 1:44, iar simpla repetare a performanței sale de la Campionatele Europene la Paris ar fi cu siguranță suficientă pentru aur. Nimeni nu este la nivelul lui David Popovici în proba de 200 de metri”, spune sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed