Dezvăluirea momentului despre Dan Petrescu! Antrenorul a fost aproape de a semna cu FCSB. Mihai Stoica a făcut totul public

Dezvăluirea momentului despre tehnicianul Dan Petrescu, care acum 20 de ani, a fost pe cale să semneze cu FCSB. Mihai Stoica a făcut totul public referitor la acest subiect. Nimeni  nu ştia aceste lucruri până acum.

În anul 2005, lui Dan Petrescu i-a fost făcută o ofertă de către Gigi Becali. Finanțatorul și l-a dorit pe banca tehnică, dar părțile nu au ajuns la un acord.

Dezvăluirea momentului despre Dan Petrescu!

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica a vorbit despre tentativa de a-l aduce pe Petrescu să antreneze echipa, în urmă cu aproximativ 20 de ani. În acea perioadă, echipa tocmai câștigase un titlu de campioană.

Plecarea lui Walter Zenga i-a determinat să caute un alt antrenor. Pe lista clubului a fost Gică Hagi, care a refuzat oferta, după care, Dan Petrescu. Gigi și MM Stoica au mers personal acasă la ”Bursucul”, pentru a negocia. În final, pe banca roș-albaștrilor, a ajuns Oleg Protasov.

„Eu cu Dan Petrescu am avut o discuţie în 2005. Am fost cu Gigi la el acasă şi am stat până dimineaţa să discutăm. Nu înţelegeam de ce ezită şi nu voia să vină.
La un moment dat l-am întrebat un singur lucru. «Dacă terminam pe locul 2 şi nu am fi câştigat campionat, atunci veneai la noi?» «Pe jos!» (n.r. a răspuns Dan Petrescu).

Plecase Zenga atunci, iar Petrescu a fost opţiunea noastră înainte să vină Protasov. Hagi fusese prima opţiune, dar l-a refuzat pe Gigi şi apoi a fost varianta Petrescu.

Ne-am dus la el acasă şi am stat până dimineaţa. Aşa s-a terminat noaptea aia lungă. El atunci s-a gândit că mai sus de locul 1 nu poate termina”, a declarat MM Stoica, conform Orange Sport.

FCSB este la un pas de a câștiga titlul de campioană în acest sezon. Este lider detașat în clasament, cu 44 de puncte. Dacă învinge Rapid în această seară, iar CSU Craiova nu câştigăm meciul cu Sepsi băieţii lui Elias Charalambous îşi acontează titlul din punct de vedere matematic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed