Dezvăluirea momentului despre Cristi Chivu! Oferta uriaşă pe care a primit-o. Unde îşi poate continua cariera de antrenor

Cristi Chivu a primit o ofertă de nerefuzat, după despărțirea de clubul la care a activat în ultimii șase ani. Echipa uriașă la care fostul internațional își poate continua cariera de antrenor.

Cristi Chivu s-a despărțit de Inter Milano, după o perioadă de 6 ani, iar acesta a primit deja câteva oferte.

Dezvăluirea momentului despre Cristi Chivu!

Tehnicianul român este dorit de Pescara, gruparea din Serie C, care dorește să treacă în Serie B, potrivit presei din Italia. Însă, marea ofertă vine din partea celor de la Cagliari, din Serie A.

Echipa este în cătare de antrenor pentru banca tehnică, după ce Claudio Ranieri, în vârstă de 72 de ani, și-a anunțat retragerea din fotbal. Italienii sunt foarte interesați de Cristi Chivu și au trimis deja o ofertă acestuia, potrivit Digi Sport.

După ce au promovat în serie A, în sezonul trecut, în acest sezon Cagliari s-a salvat de retrogradare.

După despărțirea de Inter Milano, Cristi Chivu și-a luat câteva zile de vacanță, după care urmează să ia cea mai bună decizie petru viitorul său.

Jose Mourinho, cuvinte mari la adresa antrenorului

În cariera sa de fotbalist, Cristi Chivu a jucat pentru Inter între 2007 şi 2014, iar în 2010, atunci când se afla sub comanda lui Jose Mourinho, fostul internațional român a câștigat campionatul, Cupa Italiei și Liga Campionilor.

Se pare că Mourinho nu l-a uitat pe acesta. Legendarul este la curent cu cariera lui Chivu de antrenor.

„Pe a lui Cristian am urmărit-o pentru că am fost în Italia în același timp. S-a descurcat foarte bine la nivel de academie. A arătat că are toate condițiile ca să fie un antrenor bun la nivel profesionist”, a spus, la sport.ro, Jose Mourinho.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed