Dezvăluire şoc despre Novak Djokovic! Fostul antrenor nu a ascuns nimic: ‘M-am săturat de el’

Goran Ivanisevic a reacționat pentru prima dată după ce Novak Djokovic a anunțat că nu mai colaborează cu fostul campion de la Wimbledon.

Înțelegerea dintre cei doi s-a terminat brusc, iar croatul a decis să explice ce s-a întâmplat. Fostul jucător de tenis recunoaște că se aștepta ca totul să se încheie încă din vara anului trecut.

Goran Ivanisevic a dezvălui de ce nu îl mai antrenează pe Novak Djokovic

Liderul mondial a anunțat pe 27 martie că nu mai colaborează cu antrenorul croat. S-a speculat că a fi avut unele neînțelegeri la Indian Wells, dar niciunul nu a confirmat.

Ivanisevic spune că ruptura dintre ei s-a produs încă de anul trecut.

„Mi-am dat seama că ajungem în acel punct pentru prima dată anul trecut, în Statele Unite, deși înfrângerea din finala de la Wimbledon ne-a afectat foarte mult, mai ales pe mine.

Apoi l-a învins pe Alcaraz în acel memorabil meci de la Cincinnati și știam deja că sfârșitul nostru era aproape. Poate ar fi trebuit să ne despărțim după US Open, dar m-am operat la genunchi”, a spus Ivanisevic, pentru Sport Klub.

Fostul campion de la Wimbledon a declarat și în trecut că era dificil că lucreze cu sârbul, dar acum spune că s-a săturat de-a dreptul.

„Nu există un motiv anume pentru care ne-am despărțit. Dar trebuie să recunoaștem că amândoi avem un sentiment de oboseală și saturație. Uneori, oamenii uită toată tensiunea pe care a trebuit să o înfruntăm împreună. Ca atunci când a fost desemnat cel mai mare răufăcător de pe planetă, în timpul pandemiei.

Am ajuns la un punct de saturație, în care eu m-am săturat de el și el s-a săturat de mine. Mai mult, am avut senzația că nu-i mai pot fi de folos. Mereu am fost 100% alături de el, eram în stare chiar și să mor pentru el dacă era nevoie. Au fost momente când nu a fost ușor să-i fiu antrenor pentru că toată lumea ne-a criticat, au fost agresivi și nepoliticoși cu noi”, a mai spus Ivanisevic.

Fostul câștigător de la Wimbledon a mai colaborat în trecu cu Marin Cilic, Tomas Berdych sau Milos Raonic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed