Dezamăgire națională în Qatar! Fanii țării-gazdă au părăsit stadionul încă de la pauză, la înfrângerea cu Ecuador!

67372 de spectatori, cu mult peste capacitatea stadionului Al Bayt, au luat cu asalt, plini de entuziasm, meciul din deschidere de la cea mai controversată Cupă Mondială. Te-ai fi așteptat la un vulcan, la punct de fierbere, însă nici jocul favoriților tribunei, nici căldura din Qatar n-au făcut ca temperatura să fie incendiară la Qatar – Ecuador.

Sistemul de climatizare la care a apelat țara gazdă a funcționat perfect. La fel și jocul Ecuadorului a răcit ”peluza”. Valencia a marcat un gol anulat în minutul al treilea și a mai marcat de două ori până la pauză, devenit primul erou propus de Mondialul din Qatar.

De altfel, dezamăgiți, suporterii qatarezi au părăsit stadionul încă de la pauză. Iar cei rămași au refuzat să continue valurile sud-americane create de ultrașii ecuadorieni.

Nici în repriza secundă, Qatarul n-a putut mai mult. Tot Ecuadorul a avut posesia, mai ales până când Enner Valencia s-a accidentat şi a fost înlocuit de Jose Cifuentes. Qatarul a reușit să fie periculoasă abia în minutul 86 când au avut cea mai frumoasă fază: o pasă de 8o de metri l-a găsit pe Muntari care a reluat peste. Prea puțin însă și s-a încheiat O-2, iar șoimul ghicitor Neyar a zis-o bine. Nu la fel și cei care au răspândit zvonul unui blat în favoarea Qatarului.

Qatar: Al Sheeb – Al Rawi, Khoukhi, A. Hassan – Pedro Miguel, Bouadif, Hatem, Ahmed – Al Haydos, Almoez, Afif
Rezerve: Abdulsallam, Alaaaedin, Al Hadhramani, Al Hajiri, Assadalla, Barsham, Hassa, Khoder, Madibo, Mazeed, Meshaal, Mohammmad, Muntari, Salman, Waad
Selecționer: Felix Sanchez

Ecuador: Galindez – Preciado, Torres, Hincapié, Estupiñán – Plata, Mendez, Caicedo, Ibarra Mina – E. Valencia, Estrada
Rezerve: Arana, Arreaga, Cifuentes, Dominguez, Fanco, Guuenzo, Mena, Pacho, Palacios, Porozo, Preciado, Reasco, Robert Arboleda, K. Rodriguez, Sarmiento
Selecționer: Gustavo Alfaro

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari