Dezamăgire în tabăra Rapidului. Adrian Mutu și-a taxat jucătorii, dar nu l-a iertat nici pe arbitru

Rapid a pierdut surprinzător cu ultima clasată, Chindia, scor 1-2. Adrian Mutu și-a taxat elevii pentru că nu au tratat cu seriozitate meciul.

”Suntem supărați, bineînțeles. Am pierdut un meci într-o manieră care nu e ok, am intrat foarte relaxați pe teren și am avut lipsă de atitudine. Aș fi schimbat mai mulți. Astăzi nu a fost ziua noastră, am încercat să creez un șoc pentru a putea reveni. Am greșit o repriză și a fost greu după aia, chiar dacă am dominat jocul.

Nu caut scuze pentru jocul pe care-l prestează echipa adversă, fiecare joacă așa cum poate. Noi trebuie să realizăm că suntem pe un loc care ne obligă să jucăm mult mai bine împotriva unor astfel de echipe care practică anti-fotbal în anumite momente. Am fost peste ei, dar nu ne-am creat ocazii.

Cele pe care le-am avut, nu le-am fructificat și așa s-a scris istoria meciului. Atunci când întâlnești echipe care au atitudine mai bună se vede”, a spus Adrian Mutu.

Antrenorul nu l-a uitat nici pe arbitru Rusandu, după ce acesta le-a anulat un gol valabil giuleștenilor.

”M-am uitat la fază de câteva ori, un gol perfect valabil anulat. Să spunem că nu ne poartă noroc acest arbitru, dar poate e vorba și de valoare. A fost o interpretare greșită din partea lui Paul Iacob și ne-a costat. Se vedea cu ochiul liber că echipa e relaxată, nu trebuia să fii mare savant”, a mai spus Adrian Mutu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari