Dennis Man rupe tăcerea! Mesaj bombă pentru Gigi Becali. Ce spune despre calificarea FCSB în grupele Champions League

Dennis Man rupe tăcerea! Mesaj bombă pentru Gigi Becali. S-a aflat ce spune despre calificarea FCSB în grupele Champions League. Jucătorul celor de la Parma e în culmea fericirii.

Finalul sezonului a fost unul perfect pentru Dennis Man. A promovat cu Parma în Serie A, iar fosta sa echipă a luat titlul în Superliga.

Dennis Man rupe tăcerea!

Dennis Man surprinde pe toată lumea. Crede că Gigi Becali poate da lovitura cu FCSB. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că vrea calificarea în grupele Champions League. Tricolorul spune că s-a bucurat pentru foştii săi colegi de la FCSB pentru titlul pe care l-au câştigat.

Este convins că FCSB poate ajunge în grupele cupelor europene. Marele vis al lui Gigi Becali este să ajungă în Liga Campionilor. „Da, am văzut, chiar am vorbit cu câțiva colegi, sunt fericit pentru ei, era și timpul. 12.57 Crezi că vor reuși să intre în grupele europene? Sperăm, nu știu. Eu cred că da, dacă sunt încrezători în ei, orice e posibil„, a spus Dennis Man, conform as.ro.

Man şi Mihăilă au oferte de a pleca de la parma, dar oficialii echipei îşi doresc să îi păstreze pe tricolori. Roel Vaeyens, directorul sportiv de la Parma a spus că cei doi români își doresc să rămână la echipa lui Fabio Pecchia. A dat de înțeles că este doar o chestiune de timp până când aceștia vor semna noile înțelegeri.

„La finalul sezonului, munca managerilor nu se încheie. Din contră, ea devine și mai vizibilă. Ne-am pregătit pentru ce urmează. Trebuie să mai avem discuții interne, dar și cu interlocutori din afară și cu siguranță vom fi pregătiți pentru sezonul viitor.

Suntem în negocieri pe mai multe fronturi, nu doar cu Man și Mihăilă. Suntem în negocieri cu agenții lor, ei își doresc să rămână aici și noi vrem să continuăm alături de ei. E doar o chestiune de timp, trebuie să ne mai întâlnim o dată. Când vom avea noutăți, le vom comunica.

Eu îmi fac treaba și atunci când sunt noutăți, le comunic. Lucrez cu aceeași metodologie ca și anul trecut. Trebuie să ne și întărim, dar știm deja că formăm o echipă puternică”, a spus oficialul de la Parma, potrivit parmalive.com.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed