Dennis Man, implicat în scandalul momentului! Atac dur al unui apropiat. Adevărul despre oferta de la Borussia Dortmund

Dennis Man este principalul motiv pentru care scandalul a început. Un apropiat al fotbalistului a răbufnit atunci când Marcel Răducanu a confirmat transferul la Borussia Dortmund.

Victor Becali a avut o reacție dură asupra lui Marcel Răducanu, după ce acesta a confirmat faptul că există negocieri între Parma și Borussia Dortmund pentru transferul lui Dennis Man.

Dennis Man, implicat în scandalul momentului!

„Marcel Răducanu în ce calitate confirmă? Fiind un fost jucătorul Borussiei Dortmund sau ce? Fiți oameni serioși dacă vreți să vorbim. L-o fi întrebat pe om de jucător, e român, e posibil.

Am citit și eu prin ziar, 12, 14 milioane nu cred că i-a zis clubul ce sumă oferă ei. Un club serios intră în tratative cu un club și întreabă cât costă nu oferă ei nimic. Astea sunt povești ca să scriem prin ziare.

Oamenii, fiind un jucător sub contract pot lua legătura, dar ei au jucat un meci important. Că Dennis Man este un jucător interesant este una, dar este devreme sa vorbim despre oferte și despre tratative chiar fiind confirmate de domnul Marcel Răducanu”, a declarat Victor Becali la iamsport.ro.

Dennis Man este unul dintre cei mai buni jucători din Serie B, astfel că prestațiile încredibile ale acestuia au atras interesul multor cluburi.

În acest sezon, pentru Parma, Man a înregistrat în 28 de partide 11 goluri și 5 pase decisive. Tricolorul este cotat de site-urile de specialitate la 6.5 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed