Decizie incredibilă a Simonei Halep! Se desparte de Patrick Mouratoglou? Totul s-a confirmat

Simona Halep pare decisă să renunțe la serviciile lui Patrick Mouratoglou după scandalul uriaș în care a fost implicată.

Constănțeanca este suspendată provizoriu în urma unul control antidoping efectuat la US Open. Încă de la începutul scandalului, francezul nu a părut foarte interesat de subiect, lăsând-o pe Simona să lupte singură pentru a-și dovedi nevinovăția.

În schimb, în ajutor i-a sărit fostul antrenor, Darren Cahill, cel care a pregătit-o în perioada în care a câștigat titlul la Wimbledon și la Roland Garros.

Australianul a fost văzut la București împreună cu fosta sa elevă și se pare că a decis să-și mai prelungească vizita câteva zile. Cahill s-a mai întâlnit și cu alți doi foști colaboratori ai Simonei Halep, Teo Cercel și Daniel Dobre.

Patrick Mouratoglou a fost pus pe liber?

„În prietenie, nu e vorba despre persoanele pe care le cunoști de cel mai mult timp, ci despre oamenii care au venit și nu te-au mai părăsit niciodată. Bine ai venit în România, Darren!”, a scris Teo Cercel, în dreptul imaginii.

Teo Cercel a fost o perioadă îndelungată alături de româncă. Era cel care se ocupa de hidratare și de prepararea băuturilor energizante. Cu doar o lună înainte de a izbucni scandalul a fost însă concediat.

Simona și-a pus pe liber toți colaboratorii după ce a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou. Cel mai probabil, acum fostul lider mondial se gândește să înceteze colaborarea cu francezul.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari