Decizie incredibilă a lui David Popovici! S-a aflat înaintea Jocurilor Olimpice 2024. Nimeni nu se aştepta la asta

Decizie incredibilă a lui David Popovici! S-a aflat înaintea Jocurilor Olimpice 2024. Nimeni nu se aştepta la asta. Campionul român a hotărât să se concentreze pe propriul concurs la Paris.

David Popovici surprinde pe toată lumea. A decis să nu fie portdrapelul României la  ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024. Ceremonia va avea loc pe Senna.

Decizie incredibilă a lui David Popovici!

David Popovici a luat această decizie din cauza faptului că va avea concurs chiar a doua zi după eveniment. Vrea să se concentreze și să se odihnească pe 26 iulie, chiar înaintea propriei curse, conform prosport.ro. Mai mult, cei de la Federaţia de Nataţie le-au transmis cererea celor de la COSR.

Portdrapelele țin steagurile naționale ale țării lor la ceremoniile de deschidere și închidere ale Jocurilor Olimpice. Mai mult, sursa citată spune şi cine va fi portdrapelul ţării noastre la Paris. În acest moment, COSR ar avea două variante. Este vorba despre caiacistul Cătălin Chirilă ori de luptătorul Alin Alexuc-Ciurariu, cei care vor intra în concurs în a doua săptămână a Jocurilor Olimpice.

Probabil, Chirilă va fi alesul. Propunerile cu numele sportivilor vor fi adunate în Comitetul Executiv al COSR de joi, 27 iunie, în timp ce decizia va fi comunicată presei abia pe 4 iulie.

Delegația României a defilat la ceremonia de deschidere Tokyo 2021 cu Robert Glință și cu Simona Radiș. Alături de înotător ar fi trebuit să se afle Mădălina Bereș, dar port-drapelul s-a schimbat cu câteva minute înainte de festivitate.

Mădălina Bereș nu a mai putut participa după ce concursul bărcii 8+1 a fost mutat pentru o oră foarte devreme. În acest moment, România are 101 de sportivi, 46 la feminin, 55 la masculin, la 17 discipline sportive. Se estimează că se va ajunge la 105-110. „Știți foarte bine cum se alege portdrapelul pentru Olimpiadă, cum se gestionează acest aspect. Sunt luate în calcul rezultatele, dar și alte date”, a spus Mihai Covaliu în 2023.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed