Decizie incredibilă a celor de la CFR Cluj! Dan Petrescu va rămâne surprins. Ce se va întâmpla cu Debeljuh

Decizie incredibilă a celor de la CFR Cluj! Dan Petrescu va rămâne surprins atunci când va afla. Cristi Balaj şi şefii din Gruia i-au decis viitorul atacantului Gabriel Debeljuh, accidnetat grav în meciul cu bieloruşii de la Şahtior Soligorsk.

Dan Petrescu era extrem de supărat la finalul meciului de joi seara. În ciuda calificării în play-off-ul Conference League, antrenorul spunea că pierderea lui Debeljuh este una care îş afectează enorm.

Decizie incredibilă a celor de la CFR Cluj!

Preşedintele ardelenilor, Cristian Balaj vine cu o veste incredibilă. Dacă se va dovedi că accidentarea este atât de gravă, cei de la CFR Cluj îi vor propune jucătorului prelungirea contractului scadent în vara lui 2024. Debeljuh a înscris până acum 33 de goluri în 103 meciuri pentru echipa din Cluj-Napoca.

„Nu e bine deloc, are probleme la ligamentele încrucișate. Mi s-a spus acum, după meci. Va sta cel puțin 6 luni”, a precizat antrenorul Dan Petrescu după meciul de joi seara.

Deși Debeljuh ar urma să fie indisponibil o perioadă îndelungată de timp, clubul din Gruia plănuiește vrea să-i ofere o prelungire de contract. „Așteptăm certitudinea diagnosticului. Șansele de a fi cel pomenit de Dan Petrescu sunt foarte, foarte mari, dar mai există o oarecare speranță.

Dacă va fi nevoie de o intervenție ce-l va ține departe de teren 6 luni, îi vom propune lui Debeljuh prelungirea contractului, pentru a fi convins că aprecierea noastră este cel puțin la același nivel și că avem încredere că-și va reveni”, a afirmat Balaj la Pro Arena.

Dan Petrescu va avea 5 atacanți la dispoziție după accidentarea lui Debeljuh. Cephas Malele, de curând transferat, Emmanuel Yeboah, Jefte Betancor, plus Daniel Birligea și Sergiu Buș, proaspăt reveniți după accidentări.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari