Decizia care o poate salva pe Dinamo! Șeful câinilor a spus clar. Cat va conta prezenta fanilor pe stadion

S-a aflat ce îi poate salva pe câini de la retrogradare. Șeful de la Dinamo a vorbit despre cât contează prezența fanilor la meciurile echipei. Decizia luată de Comisia de Disciplină schimbă tot.

În urma evenimentelor neplăcute întâmplate la meciul dintre Dinamo și UTA, din 8 martie, cele două echipe au primit o suspendare de 4 etape. Acum, această sancțiune a fost suspendată.

Decizia care o poate salva pe Dinamo!

Cele două echipe au primit mână liberă în a desfăsura etapele rămase ale play-out-ului din Superliga în compania fanilor.

Despre această decizie luată de Comisia de Disciplină a vorbit și Andrei Nicolescu. Şeful de la Dinamo mărturisește că a fost o lecție foarte bună, atât pentru echipă cât și pentru suporteri.

„Am observat şi noi, clubul, cât de greu este fără spectatori şi spectatorii şi fanii noştri au observat cât de greu le este în afara stadionului.

Cred că suntem destul de responsabili să luăm decizia asta ca pe una care să ne ajute, să ne comportăm aşa cum trebuie şi să fim împreună. Pentru că împreună suntem mai puternici.

100% s-a văzut că ei, suporterii, au fost în anumite momente al 12-lea jucător pentru noi. Nouă ne-a fost greu în aceste meciuri fără ei, lor cred că le-a fost foarte greu acolo.

E un impuls foarte important pentru jucători. Nu ştiu cât de mult contează, dar e un ajutor foarte mare faptul că vor avea spectatorii acolo”, a declarat Andrei Nicolescu pentru as.ro.

Decizia luată de Comisia de Disciplină

„SC Dinamo 1948 SA – Cerere de suspendare parțială a sancțiunii pronunțată în dosarul 116 / CDE / 2024 – În temeiul art. 37 alin.1 și 2 din RD, admite cererea formulată de SC Dinamo 1948 SA și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD.

AFC UTA Arad – Cerere de suspendare parțială a sancțiunii pronunțată în dosarul 116 / CDE / 2024 – În temeiul art. 37 alin.1 și 2 din RD, admite cererea formulată de AFC UTA Arad și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD”, a fost comunicatul Comisiei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed