De ce s-a certat Gigi Becali cu Mirel Rădoi! Dezvăluiri incendiare din interiorul vestiarului. Totul s-a aflat abia acum

S-a aflat de ce s-a certat Gigi Becali cu Mirel Rădoi! Dezvăluiri incendiare din interiorul vestiarului. Adi Popa a oferit toate detaliile despre plecarea fundașului de pe banca tehnică a vicecampioanei.

Adi Popa, fost component al FCSB-ului, a vorbit deschis despre disputa dintre Gigi Becali și Mirel Rădoi, fost tehnician al roș-albaștrilor!

S-a aflat de ce s-a certat Gigi Becali cu Mirel Rădoi!

Adi Popa a câștigat titlul în competiția internă de trei ori, purtând tricoul roș-albaștrilor! Fostul jucător a vorbit despre ruptura subită care s-a produs între Mirel Rădoi și FCSB. Fostul tehnician al bucureștenilor ar fi intrat în conflict cu Gigi Becali.

Rădoi a pregătit FCSB în perioada iulie-noiembrie 2015.

„Mirel a prins cea mai tulbure perioadă la FCSB. Plecaserăm din Ghencea, ne antrenam ba la Domnești, ba la Mogoșoaia, jucam la Giurgiu, la Cluj, la Pitești…

Noi chiar am fost încântați când a venit, știam că o să «taie și spânzure» și că nu se va băga prea mult Gigi Becali peste el. La returul cu Rosenborg, pe lângă prima de la club, ne-a promis și el una. Numai să întoarcem rezultatul!”, a declarat Popa, la GSP Live.

”Stăteam în ploaie, la geamul mașinii lui!”

Tehnicianul ar fi vrut să părăseacă FCSB chiar înaintea înfrângerii cu Astra, 0-1.

„În ziua în care a plecat… E o poveste care nu s-a mai spus, o spun în premieră. El a vrut să plece, nu mai știu meciul… Era supărat pe nea Gigi, declarase ceva… Și voia să plece. Iar eu, Stanciu și Chipciu stăteam în ploaie, la geamul mașinii lui, și îi ziceam: «Mirel, te rugăm, nu pleca!»”.

Apoi, l-am sunat pe patron să-i zicem: «Nea Gigi, Mirel vrea să plece, vine la Palat să-și dea demisia. Să nu o acceptați! Noi îl vrem antrenor, nu e vina lui pentru rezultate, e vina noastră, a jucătorilor, noi am fost pe teren!»

A mai rămas un meci sau două și a plecat. Nouă chiar ne-a părut rău că nu a reușit. A fost foarte apropiat de noi, îl simțeam ca pe unul dintre noi. Se băga la «5 cu 2», nu greșea mai deloc. Cred că ne ajuta și mai mult dacă era antrenor-jucător.

Mirel Rădoi se consuma foarte mult la FCSB. Cât am lucrat cu el, era omul care dădea 100% la orice antrenament, la orice meci. Cum a fost ca jucător, așa e și ca antrenor. A fost și prima lui experiență ca tehnician… Chiar îmi pare rău că nu am avut rezultate și nu a stat mai mult!”, a mai dezvăluit „Motoreta”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed