De ce a fost dat afară Rednic de la Dinamo? Zăvăleanu a spus clar: ‘Nu s-a limitat doar la partea sportivă’

Ies la iveală noi amănunte incredibile din interiorul clubului Dinamo. S-a aflat de ce a fost dat afară Mircea Rednic de la Dinamo iarna trecută. Răzvan Zăvăleanu a spus clar toate motivele acestei decizii.

Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo iarna trecută, iar antrenorul şi-a manifestat nemulţumirea în mai multe rânduri după această decizie. Acum a venit rândul celor din club să-şi explice poziţia.

De ce a fost dat afară Rednic de la Dinamo?

Dinamo se afla pe buza prăpastiei la mijlocul sezonului trecut, iar şefii clubului l-au îndepărtat atunci de la echipă pe Mircea Rednic. Sperau să salveze echipa de la retrogradare, dar până la urmă acest lucru nu s-a întâmplat.

Acum, Răzvan Zăvăleanu vorbeşte despre scandalul de la Dinamo şi explică motivele deciziei luate. Şefii lui Dinamo nu au fost mulţumiţi de strategia lui Rednic şi de faptul că acesta nu se manifesta ca un simplu antrenor.

„Nu e nimic de ascuns! Decizia luată de Iuliu Mureșan a fost susținută de noi. Nu am niciun fel de problemă în a recunoaște acest lucru. Ne sfătuiam cu domnul Badea. Era o situație de criză, lucrurile se acumulaseră. Nu mai puteam continua relația cu Rednic. Eu am discutat pe tema asta cu domnul Badea. Domnul Mureșan l-a sunat pe domnul Badea înainte de desfacerea contractului, însă nu i-a răspuns. I-am comunicat domnului Badea ce s-a întâmplat, după ce m-a sunat”, a spus Răzvan Zăvăleanu, conform prosport.ro.

Conducătorul lui Dinamo nu s-a oprit aici. „Am avut tot felul de controverse legate de salvarea clubului. O astfel de colaborare nu poate avea loc. Lucrurile trebuie să meargă în aceeași direcție. Dacă domnul Rednic s-ar fi limitat la partea sportivă, poate că lucrurile funcționau bine. Trebuia găsită o coeziune, de a lucra împreună. I-am explicat că principala noastră marfă de export e Sorescu, care trebuie împachetat cât mai bine, pentru a fi vândut cu un preț cât mai mare. În schimb, a fost trimis în vacanță la munte”, a mai afirmat administratorul judiciar al lui Dinamo, conform sursei citate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Tenis de masă: Echipa masculină a României, prima victorie la CM de la Chengdu

Echipa masculină a României a obţinut prima victorie la...

Veste cutremurătoare despre Vasili Hamutovski. Fostul portar a învins o boală cumplită. Cum l-ar putea afecta detenția

Familia fostului portar a făcut dezvăluiri cutremurătoare prin intermediul...

Dezamăgire în tabăra Rapidului. Adrian Mutu și-a taxat jucătorii, dar nu l-a iertat nici pe arbitru

Rapid a pierdut surprinzător cu ultima clasată, Chindia, scor...

Toni Petrea a făcut minuni la Chindia. Prima victorie în Liga 1. ‘Importantă este atitudinea’

Chindia a câștigat primul meci în actualul sezon. Ultima...

Parteneri
Recomandari