David Popovici, lecții pentru alt campion! Ce trebuie să facă Vlad Stancu. Dezvăluiri înaintea Jocurilor Olimpice

David Popovici, lecții pentru alt campion. Intrat în febra examenului care va începe mâine, Vlad Stancu a primit câteva sfaturi de la campionul mondial.

Pentru Stancu, anul 2024 a fost, până acum, unul infernal. În afara antrenamentelor sau participărilor la concursuri, el a trebuit să se pregătească și pentru examenul de Bacalaureat.

Mesajul lui David Popovici pentru Vlad Stancu înaintea examenului de Bacalaureat

Vlad Stancu susține pe 21 mai prima probă la examenul de Bacalaureat și spune că are emoții mari. Înscris la sesiunea specială a Bacalaureatului, alături de mulți alți absolvenți de liceu campioni ai sportului, Vlad recunoaște că este nerăbdător să încheie această etapă.

„Clar am mai multe emoții pentru Bacalaureat decât pentru Jocurile Olimpice. Este o provocare, eu zic că mă voi descurca, acum vedem. Este puțin greu, dar trebuie, pentru că altfel nu am cum. Fac destul de multe meditații, pentru că am fost foarte preocupat în anii de liceu cu înotul. Dar trebuie să trecem și peste asta” , a declarat Vlad Stancu.

Cea mai grea probă de la Bacalaureat este, în opinia lui Vlad, istoria.

„Ca nivel de pregătire istoria se aseamănă cu proba de 1.500 metri, că sunt foarte multe informații”, a mai spus înotătorul calificat la Jocurile Olimpice.

David Popovici: „Relaxează-te! E normal să fii stresat”

Trecut prin această experiență anul trecut, David Popovici i-a dat un sfat prietenului său.

„Îi spun să se relaxeze. E normal să fii puțin stresat, dar o să fie OK, o să-l ia. Doar asta contează, adică asta îmi spuneam și eu mie. Am reușit să-l iau și eu cu o notă decentă. Dacă îmi propuneam să iau o super-notă și îmi dedicam extraordinar de mult timp, probabil că aș fi luat” , i-a transmis David Popovici prietenului său.

După ce va scăpa de stresul examenelor, Vlad va reveni cu forțe proaspete în bazin pentru a pregăti participarea la Jocurile Olimpice. Este calificat în două probe: 800 m liber și 1.500 m liber.

„Știu că acolo va fi o concurență imensă. Este o presiune, dar nu atât de mare pe cât mă așteptam din partea antrenorilor. Mai mult eu pun presiune pe mine, însă e normal” , a mai spus Stancu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed