Dănuţ Lupu, ieşire cu scandal din puşcărie! Ce a făcut fostul fotbalist la poarta penitenciarului. Incident cu reporterii

Dănuţ Lupu, ieşire cu scandal din puşcărie! Ce a făcut fostul fotbalist la poarta penitenciarului. Incident cu reporterii. Fostul mijlocaş a fost nemulţumit de prezenţa acestora şi a avut un gest nepotrivit la adresa unei reporteriţe.

Dănuţ Lupu şi-a manifestat nemulţumirea imediat după ce a ieşit din puşcărie. A fost deranjat că a fost aşteptat de reporteri. Asta după ce şi-a petrecut ultimele şase luni după gratii.

Dănuţ Lupu, ieşire cu scandal din puşcărie!

Dănuţ Lupu se afla în închisoare din luna octombrie. A fost condamnat la şapte luni şi zece zile de detenţie, după ce a fost prins conducând fără permis. Lupu a transmis că nu va mai conduce fără permis niciodată. Când a fost întrebat ce va face după eliberare a declarat că pentru moment, nu ştie nimic.

„(N.r. Mai conduceţi fără permis) Niciodată! (N.r. Vă întoarceţi la CS Dinamo) Nu ştiu nimic! (N.r. Ce aţi învăţat în aceste şase luni) Ce ai învăţa şi tu dacă ai veni aici.

Nu am ce să vorbesc. Eu cred că, până la urma urmei, am făcut o greşeală, am plătit pentru ea. Regret ce am făcut, nu mai are rost să vorbesc. Mă duc acasă, am o familie, am ce să fac. E normal, o să fac tot ce e posibil să redobândesc carnetul de conducere. Când îl voi lua, voi conduce iar.

Respect regulile de circulaţie, n-am făcut niciun accident, nu m-au prins drogat, n-am omorât pe nimeni”, a declarat Dănuţ Lupu.

După aceste declaraţii, Dănuţ Lupu s-a revoltat şi i-a transmis un mesaj acid unuia dintre reporteri. „Și dumneata acum mă hărtuiești. Da! Dacă eu nu vreau să vorbesc, iar tu-mi bagi microfonul în gură, ce înseamnă asta?„, a mai spus Lupu.

De asemenea, fostul internaţional a mângâiat reportera pe frunte: „Sărut-mâna, ești drăguță!”. Ceilalţi reporteri prezenţi l-au luat imediat la întrebări pentru gestul comis. „Doar am mângâiat-o”, s-a apărat fostul fotbalist.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed