Daniel Bîrligea s-a enervat cumplit! Anunţ uluitor după meciul pierdut cu FCSB: ‘Acum titlul este locul 2 pentru 3-4 echipe’ + Avertisment pentru propria echipă

Daniel Bîrligea s-a enervat cumplit! Anunţ uluitor după meciul pierdut cu FCSB. Atacantul celor de la CFR Cluj era extrem de supărat după înfrângerea echipei sale, în faţa rivalilor. A fost 1-0 pentru liderul din Superliga care a făcut un pas uriaş spre titlu.

Daniel Bîrligea şi-a ieşit din minţi. Recunoaşte că echipa sa nu mai are nicio şansă la titlu în acest sezon de Superliga.

Daniel Bîrligea s-a enervat cumplit!

„Au câştigat, asta contează. Noi am pierdut, important e rezultatul. Am avut ocazii, am încercat să dăm mai mult, dar nu a putut să intre. Puteam fi mai concetraţi, cu mai multă atitudine. Se putea mai bine. Cu siguranţă se poate face mai bine, să fiu mai concetrat, să dau mai mult pentru mine”, a spus Daniel Bîrligea, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Chiar dacă FCSB nu este campioană matematic, Daniel Bîrligea a spus clar. CFR Cluj, CSU Craiova, Rapid şi Farul se vor bate pentru podium. „Ne-am gândit mereu să jucăm meci de meci, să ne gândim la următorul. Vedem cu Farul şi atât. Nu ne gândim în lung şi în larg. Acum titlul este locul 2 pentru 3-4 echipe. Ne luptăm între noi”, a mai spus Daniel Bîrligea, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed